ZVALA ME JE UPLAKANA NA DAN VENČANJA I REKLA DA NE ŽELI DA SE UDA – Matea Car iznela još detalja, progovorila i o EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA

17.11.2023

18:11

By

Anitina majka znala

printscreen youtube TV pink

Matea

Matea Car iznela još detalja progovorila i o eksplicitnim fotografijama i otkrila do detalja šta se dešavalo na dan venčanja Anite i Matore

Jovana Tomić Matora se srela sa svojom advokaticom i odlučna je u tome da se razvede od Anite Stanojlović a sve zbog afere koju je ona imala sa Mateom Car.

Prilikom gostovaja na Red televiziji Matea Car je otkrila niz detalja i progovorila o eksplicitnim fotografijama koje joj je slala Anita.

Matora i Anita su se suočile u rijalitiju kada je Jovana saznala šokantnu istinu a to je da su se Matea i Anita čule i na dan venčanja Jovane i matore kao i da Anita nije želela da se uda.

Matea Car iznela još detalja

Matora i AnitaPRINTSCREEN INSTAGRAM

– Ona mene zove kompletno sređena, našminkana u venčanici. Zove me na video poziv sva uplakana, suza suzu stiže, ja sam se prepala i pitala da li je odlučila da ipak kaže „ne“. Ona je rekla da se ne želi udati, a ja sam napomenula da treba da radi ono što želi. Nisam želela da me stavi u poziciju da odlučujem umesto nje. Nešto ranije mi je govorila da ona ima razloga zbog čega mora da se uda, ali da ne može u pismenoj formi da mi kaže – otkrila je Matea.

Matea Car iznela još detalja i progovorila o eksplicitnim fotografijama

– Dobila sam fotografiju gde je grudi prekrila rukama i gde joj se vidi telo. Slikala se u ogledalu, iz kupatila vile u kojoj se udala – izjavila je Matea.


Još iz kategorije