Zolina majka plače od sreće i pravi veliko slavlje u Derventi: Prijatelj otkrio detalje

26.12.2022

18:12

Zolina majka

Foto: Instagram

Zolina majka presrećna zbog njegovog prekida komunikacije sa Miljanom

Nakon što su Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić imali trzavice u prijateljstvu zbog njenog odnosa sa Nenadom Macanovićem Bebicom, oglasio se njegov prijatelj Ivica.

Pročitajte: Šok otkriće – Miljana i Zola imaju sina?

Zolina majka

Foto: Youtube PrintscreenPRINTSCREEN YOUTUBE

– Ovo je poslednji potez Marije Kulić. Pre nedlju dana je Miljana u pušionici rekla Zoli da je u ciklusu, a Marija zna da su žene posle ciklusa u plodnim danima, doduše, mislim da ih kod Miljane više i nema… Bebica je iskoristio njen trenutak slabosti dok je sama sedela u pušionici i napunio joj glavu da svi u kući misle da se Zola igrao sa njom. Mnogi bi to mogli da pomisle, a i ja isto jer ona je kod njega stalno na proveri, a i već sam se izjasnio da smatram da je njemu samo Anita u glavi. On je plakao zbog nje, a zbog Miljaninog se*sa nije – rekao je Ivica.

Kako Ivica dalje navodi misli da se Bebica samo igra sa Kulićevom, ali i da pomaže Čoliću da shvati kakva mu je zapravo bivša supruga. Zolina majka sve ovo podržava:

Pročitajte: Haos – Bebica umalo naudio Zoli i Miljani, evo ko ih je spasao FOTO

Zolina majka

Foto: Youtube printscreenPEINTSCREEN YOUTUBE

Mislim da je Bebica svojom upornošću da vrati Miljanu čak i pomogao Zoli to veče kad je sa njom završio u krevetu. Kad ti do nekoga nije stalo, onda ti ni druženje sa njim ne odgovara, a posle se*sa su prekinuli i to druženje – bio je iskren Zolin prijatelj.

– Miljana sad očajnički moli Zolu za oproštaj, ali mislim da je trenutno Marijina igra dominantnija. Marija je podržavala i Anitu kad je trčala za Zolom, kao što sad podržava Bebicu, a Zoli to odgovara jer je izgleda konačno dočekao kraj te zabranjene ljubavi. Vidi se da je sve ovo Marija dobro isplanirala jer ona sad podržava Zolu kako je u pravu za sve, a inače je uvek na Miljaninoj strani i brani je. U ovoj situaciji se vesele dve majke, Marija Kulić i Bosa, Zolina majka kao i svi koji vole Zolu – zaključio je Ivica.

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije