Život mi se pretvorio u pakao, sramota me je od porodice i prijatelja: Stanija raskinula sa Asminom

06.09.2023

11:09

By

Stanija raskinula

Ata images

Stanija raskinula sa Asminom posle svih skandala koji su se dogodili u poslednjih nekoliko dana

Region ne prestaje da ljulja afera u koju je upletena najpoznatija srpska starleta, Stanija Dobrojević. Dok je uživala u Majamiju sa verenikom, nije ni slutila kakav joj se pakao priprema, a sve je krenulo ulaskom u Elitu Aneli Ahmić, bivše supruge starletinog partnera.

Stanija raskinula

Naime, nova učesnica rijalitija tada je ekskluzivno otkrila da ju je suprug i otac njene ćerke ostavio zbog Stanije, te da želi sve javno da otkrije. Tim povodom odmah se oglasila i Dobrojevićeva koja je tvrdila da njen verenik nije nikada bio u braku, međutim, istina je ipak drugačija.

Stanija raskinula

Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u Majamiju, kao da smo sami na svetu… I dolazim u Srbiju i ovo me sve sačekalo. Svi su mi pisali i porodica i fanovi, da sam nekom preotela muža i ja njemu: „Šta je ovo“, on kaže: „Daj, bre, ništa“, i ja opet, i onda kad je pogledao rekao je: „Uh, moja bivša ušla u Zadrugu“. Znači nisam znala šta se dešava, doživela sam nervni slom usred Budve – priča starleta, koja je u lajv uključenju za „Blic“ otkrila da je Stanija raskinula sa Asminom Durdžićem.


Stanija raskinula

IZVOR: Blic.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije