Voditelj otkrio ko ulazi u Elitu i to sasvim slučajno ANELI PREBLEDELA

09.11.2023

19:11

By

Voditelj otkrio ko ulazi u Elitu

PRINTSCREEN YOUTUBE

Dok je tarjala emisija Pitanja gledalaca voditelj otkrio ko ulazi u Elitu

Sinoć dok je trajala emisija Pitanja gledalaca voditelj Darko Tanasijević je ušao u rijaliti i kao i uvek ćskao sa učensicima o aktuelnim temama i pitanjima koja su gledaoci postavili.

Međutim u jednom trenutku desilo se to da je voditelj oktiro ko ulazi u Elitu i to sasvim slučajno postavljajući pitanje.

Jedno od pitanja bilo je upućeno Aneli Ahmić, a kada je voditelj pročitao mnogi su shvatili kao odavanje tajne i potvrdu da će se zaista desiti.

– Je l’ si svesna da padaš u zaborav kad uđe Maja Marinković? – pročitao jedarko Tanasijević pitanje upućeno Aneli, a aludiralo je na njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Voditelj otkrio ko ulazi u Elitu

Aneli i Janjušprintscreen youtube TV pink

– On je meni rekao da ni sa Majom nije doživeo ovakvu energiju, kao sa mnom. On će mene sam ubediti u to, kad ona dođe. Nisam 100% sigurna u njega, ali vreme će pokazazi – rekla je Aneli, a onda je i Janjuš prokomentarisao:


– Garu niko ne može da zameni. Da je ne obožavam ovoliko, igrao bih se ja sa njom ovde. Jedina osoba ovde koja me zanima je ona, ne postoji neko ko će doći da je zameni ovde – istakao je Janjušević.

Posle emisije kada je voditelj otkrio ko ulazi u Elitu oglasila se i Maja

– Maja je sada spremnija nego ikada. Nakon uvećanja pozadine, usledio je oporavak i sada kada je potpuno nova osoba, spremna je da zakorači na imanje u Beloj kući. Zdravstveno se oseća dobro, a kako i sama napominje, nikada bolje nije izgledala. Smatra da je sve što nije valjalo, ispravljeno na njoj – poručuje izvor blizak Maji dok je ona prokomentarisala:

Voditelj oktrio ko ulazi u Elitu

– Pregovaram sa produkcijom, ali ne znam još uvek tačan datum ulaska – poručuje Maja  Marinković.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije