Reči koje će Zvezdanu odzvanjati u ušima: Ana Slavnić pred ulazak brutalno ponizila bivšeg FOTO

24.01.2023

18:01

Suočavanja Ane i Anđele

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ulazak Ane Slavnić u Zadrugu iščekuju mnogi

Željko Mitrović, najavio je ulazak Ane Slavnić u Zadrugu. Nakon toga, Zvezdanova nevenčana supruga je dobila ogromnu podršku. Učesnik rijalitija Zadruga je Anu prevario prvo sa Anđelom Đuričić, a potom sa Aleksandrom Nikolić, a sada je došlo vreme da se bivši par suoči sa svim događajima koji su uticali na njihov raskid.

Pročitajte: Žena Zvezdana Slavnića doživela nervni slom – Sve snimljeno, evo u kakvom je stanju

Ulazak Ane Slavnić

Foto: InstagramPRINTSCREEN INSTAGRAM

Ulazak Ane Slavnić u Zadrugu biće napet za bivše supružnike. Slavnićka je objavila na svom nalogu na Instagramu poruku koju je objavila njena fan stranica, koja glasi:

– Istini nije potrebno mnoštvo ljudi da bi egzistirala ili pobedila. Istina će pobediti, pa makar je niko ne podržavao. Laž je ta koja gubi, pa makar je ceo svet podržavao.

Pročitajte: Bivša Zvezdana Slavnića konačno stala pred kamere – Za bivšu ljubav imala samo jednu rečenicu, a žestoko udarila na Moku

ulazak ane slavnić u zadrugu

Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Medjeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi. Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića – dodao je Mitrović.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je započeo vezu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić u rijalitiju, sve dok je bio u vezi sa Anom, koja je sada buduća učesnica Zadruge.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije