Zadrugarka jeca na sav glas: Od rođenja zna samo za batine i torturu, rođeni otac kriv za njenu nesreću

21.05.2023

16:05

Superfinale Zadruge

PRINTSCREEN YOUTUBE

Teško detinjstvo Divne DNK nateraće vam suze na oči

Od kada se rodila aktuelnu zadrugarku Divnu Kocić, koju svi znaju kao Divnu DNK, život nije mazio. Pored teškog fizičkog hendikepa i drugih zdravstvenih problema, njeno detinjstvo obeležilo je i jezivo nasilje koje je ostavilo trajne traume.

Pročitajte: Divna brine za njega, a on okrenuo novi list: Marko DNK podneo zahtev za razvod braka

Teško detinjstvo Divne DNK

Divna je u više navrata pred kamerama govorila o braku sa Markom Kocićem sa kojim ima i decu, međutim, ona su trenutno u hraniteljskim porodicama budući da Kocići nisu podobni da se o njima staraju. Naime, Marko je često nasilan, a ima i psihičke probleme koji ga navode na agresiju, pa je pored dece ponekad i Divna ugrožena.

Pročitajte: Objavljen snimak iz Zadruge: Ovo niste videli na televiziji, učesnik rijalitija na ivici života i smrti

Teško detinjstvo Divne DNK

Međutim, i pored problema s Markom, kao i preljuba kojima su oboje skloni, ovaj par opstaje i na kraju se uvek drže zajedno. Divna čak kaže da je njen život s Markom zapravo bajka u poređenju sa nasiljem koje kao dete pretrpela od rođenog oca koji je nedavno preminuo. Sve u svemu, teško detinjstvo Divne DNK nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a posebno je fascinantno to što ona i pored svih problema ima volju da živi i bori se za svoju decu.


Pročitajte: Šta je sve snašlo ovu ženu? Preminuo otac učesnice Zadruge, cela kuća plače

Teško detinjstvo Divne DNK

Otac me je bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi raste ovo na leđima. On nije hteo da se pokaje. Za sve je on kriv, on mi je napravio pakao, zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči! – ispričala je Divna koja je uprkos tome pogodila vest o smrti oca, a njen muž Marko potvrdio je sve što je ona navela kao najveće traume.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN YOUTUBE

Još iz kategorije