Stanija Dobrojević se oglasila povodom optužbi da joj je verenik oženjen: Njene reči će odzvanjati još dugo

03.09.2023

10:09

By

Stanija raskinula

Ata images

Stanija Dobrojević našla se u jeku skadala kada je nova učesnica „Elite“ optužila da joj je ukrala muža

Sinoć je počeo novi rijaliti program „Elita“ koji je već sada pomerio sve rekorde gledanosti. U čuvenu Belu kuću uselilo se 56 učesnika, a ona koja je probila led bila je Anela Ahmić. Atraktivna brineta je odmah po ulasku u studio napravila pravi haos otkrivši pikanterije iz privatnog života.

Stanija Dobrojević

Naime, kako je otkrila nju je suprug Asmin Durdžić sa kojim ima i ćerku ostavio zbog Stanije Dobrojević. Poznato je da je starleta nedavno progovorila o novom dečku rekavši da je on momak sa naših prostora koji živi i radi u inostranstvu, a kako Anela tvrdi njen suprug je zapostavio i ćerku zbog nove devojke.

– Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni „m“ od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna… Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža.

Stanija Dobrojević


– Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo „S“ na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao… Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio.

Stanija Dobrojević

 

Ovim povodom ekpia SCANDALA kontaktirala je i starletu koja je blago rečeno, bila šokirana napadima na nju i njenog verenika.

– Moj verenik nije oženjen i nema ženu. Nikad se nije ženio, ne znam o čemu se i radi i ko je ta što je ušla. Ja sam u šoku – izjavila je Stanija Dobrojević.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije