Ona će biti specijalna gošća Elite: Željko Mitrović otkrio sve detalje FOTO

26.08.2023

12:08

By

Novi učesnici Elite

Youtube printscreen

Specijalna gošća Elite će biti Barbi Leposava

Supruga vlasnika televizije Pink Milica Mitrović  zvanično je otkrila da se voditeljskom „ružičastom jatu“, pored dobro poznatih voditelja Dušice Jakovljević, Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, pridružuju i novo TV lice, Maša Mihailović, kao i dobro poznata voditeljka Ana Radulović.

Specijalna gošća Elite će oduševiti publiku

Prvi zvanični učesnik je Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, a na oduševljenje mnogih, drugi zvanični učesnik „Elite“ biće i novinar Marko Đedović, koji je inače magistar socijalnog rada i socijalne politike. Treći zvanični učesnik „Elite“ jeste i bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić.

Specijalna gošća Elite

Potvrđeno je i učešće Slobodana Josipovića, diplomiranog ekonomiste i čuvenog političkog analitičara.

Izvesni Nikola Bukilić, zgodni, atraktivni fudbaler uhvaćen je ispred zgrade TV Pink. On ima 23 godine i živi u Podgorici.


Specijalna gošća Elite

Željko Mitrović je na svom instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u „Eliti“ naći i specijalna gošća koja je pre samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalac.

Specijalna gošća Elite

Naime, reč je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja.

SLIKE: Printscreen, Ivan Vučićević, Ata images

Još iz kategorije