Skandal u najavi, dve bombetine stižu u Belu kuću: Novi učesnici Elite napraviće opšti haos FOTO

17.09.2023

22:09

By

Novi učesnici Elite

PRINTSCREEN YOUTUBE

Novi učesnici Elite napraviće opšti haos kada kroče na imanje u Šimanovcima

Rijaliti šou – program „Elita“ počeo je sa emitovanjem početkom meseca i već je pomerio sve rekorde gledanosti, a produkcija čuva najzanimljivije takmičare kao kečeve u rukavu koje će naknadno ubaciti.

Već se spominje Zolin ulazak, a na imanju se trebaju naći i Ana Ćurčić i njen bivši partner Zvezdan Slavnić. Iako je jedno od glavnih pravila rijaliti šou-programa „Elita“ da se ne odaju planovi produkcije, nekoliko zadrugara ih je dosad prekršilo.

Novi učesnici Elite

Sada je to učinila i Slađa Lazić koja je otkrila kada na imanje u Šimanovcima stiže njena drugarica Maja Marinković.

Ući će baš mnogo njih u februaru sledeće godine, ali baš mnogo njih, a Maja stiže u novembru. Krajem novembra, ja mislim – ispričala je Slađa jednom zadrugaru, što se, uostalom, i poklapa sa periodom koji je neophodan da se Marinkovićeva oporavi od operacije uvećanja zadnjice.


Novi učesnici Elite

– Trebalo bi i Stanija da uđe – kratko je poručila Lazićeva, a nema sumnje da će produkcija izdvojiti pozamašnu svotu novca da privoli Dobrojevićevu da se pred kamerama razračuna sa Aneli Ahmić koja tvrdi da joj je starleta „ukrala“ muža.

Podsetimo, sinoć je Bela kuća u Šimanovcima postala bogatija za još jednom člana, a u „Elitu“ je ušao reper Nenad Aleksić Ša. Ako je verovati učesnicima koji iznose informacije ko će uću u „Zadrugu“, Matora je pre samo nekoliko dana najavila upravo ulazak repera Ša, koji se desio upravo sinoć.

Novi učesnici Elite

– Nenad i ja smo se viđali celog leta. Baš sam napušila onu njegovu (Vanju Aleksić) pred ulazak ovde. Videćeš kakav je to lik – ispričala je Jovana jednom zadrugaru pre nekoliko dana, a na njegovo pitanje da li Aleksić ulazi u „Elitu“ kratko je rekla: „Aha“ i brzo promenila temu razgovora.

IZVOR: Kurir

SLIKE: Youtube printscreen

Još iz kategorije