SAMO U SKANDALU! Aneli trudna sa Janjušem, od produkcije tražila test

23.10.2023

18:10

By

Aneli trudna

foto: Ivan Vučićević

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić i Janjuš kako Scandal saznaje imali su odnose van kamera zbog čega je Aneli trudna tražila da uradi test i pregled

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša je veoma turbulentan u rijalitiju, ali oni ne žele da pričaju o tome šta se dešava van kamera.

Aneli trudna

Marko Janjušević Janjušfoto: Ivan Vučićević

Aneli je jednom prilikom i sama istakla da lako ostaje u drugom stanju, a to se dogodilo i sa njenim bivšim suprugom Asminom Durdžićem. Kako je sama izjavila, pre ulaska u „Elitu“ je „očistila dete“, a sada ni sama nije sigurna šta će uraditi ako se ispostavi da je zaista u drugom stanju.

Inače, u toku emisije „Gledanje snimaka“ Marko Janjušević Janjuš pričao je o odluci da tačku na svaki njihov odnos iako nije ni sumnjao da je Aneli trudna

– Rešio sam da budem iskren i priznam kako jeste. nije ona kriva ni za šta već ja. ne kažem da je sve istina ali većina jeste. na početku je to bila zaje**ancija ali sam posle video da se ona zaljubila i da bi ušla sa mnom u vezu. Budući da ja nisam osoba za vezu u rijalitiju video sam da ako napravimo korak više ja ne bih mogao da funkcionišem. Neko ne zaslužuje da vidi neke stvari na televiziji, odvajam se i zbog mog deteta. Vidim da je sve iskreno sa njene strane iako ne verujem u baš sve. To je jedini problem koji postoji. Ne možemod a se družimo, to je nemoguće i ja sam danas popi**deo baš iz razloga što bih to voleo. Postala mi je i predraga za tako kratko vreme – počeo je on i dodao:

– Razmislio sam i juče i danas i nije to neko zaslužio, hoću da se držim toga, ja nekoga i volim. Hoću da plovim kroz rijaliti da mi bude lakše a to sa njom ne mogu. Ja sam kriv, prišao sam i zaveo je ali dragi moji to sam ja i to ne mogu da promenim. Ja sam švaler i ne mogu da se zaljubim. Žao mi je ali…Ne mogu ja nekoga koga poznajem mesec dana da volim više od nekoga ko mi je napolju. Hvala Bogu nije otišlo predaleko ali iskreno nisam očekivao takvu njenu povratnu reakciju. Ovo je prava i jedina istina. Nedostajaće mi njihov i moj odnos ali sve u životu prođe. Želim joj svu sreću i biću uz nju u nekim komentarima – rekao je Janjuš.

Aneli trudna

Aneli Ahmićfoto: Ivan Vučićević


Aneli je potom ustala i rekla svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

– Slažem se sa svim što je rekao i nadam se da će se držati toga i da mi ne prilazi dok me ne popusti ta vrsta emocija. Neka me pusti da i ja to iz sebe izbacim pa ćemo možda normalno komunicirati. Ja ću njega ispoštovati, neka on ispoštuje i meni. najviše me je pogodilo što skače na moja izlaganja i naziva me glumicom. Boli me jer ne očekujem to od njega i uvredim se -rekla je ona.

O svim detaljima između Aneli i Janjuša čitajte u najnovijem broju Scandala! koji je na kioscima

IZVOR: Scandal

Još iz kategorije