Ša je zlostavljao Vanju: Reper krije prave razloge kraha braka nakon samo mesec dana

22.09.2023

11:09

By

Ša i Vanja

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ša i Vanja još nisu otkrili razloge razvoda nakon mesec dana braka

Pre desetak dana kao bomba odjeknula je vest da se reper Nenad Aleksić Ša razvodi posle samo mesec dana braka. Naime, Ša i Vanja više nisu zajedno od kada je Vanja iz čista mira spakovala stvari i sa sinom napustila Nenadov dom.

Pročitajte: Nenad Aleksić Ša napustio stan – Zbog ovoga ga duša boli

Vanja i Ša

Naime, sada se oglasila Vanjina prijateljica, te u medije iznela navodne prave razloge zbog kojih Ša i Vanja nisu više zajedno. Kako je navela, navodno je Vanja imala dobre razloge.

Pročitajte: Vladimir Tomović ostavio bivšu Nenada Aleksića Ša – Posle novog brodoloma ulazi u rijaliti

Ša i Vanja

– Ne mogu da grešim dušu, Nenad je nikada nije fizički udario, ali ju je psihički zlostavljao. On je jedan mnogo ljubomoran tip, koji je jako nesiguran u sebe i to ispoljava tako što guši partnerke i na sve načine pokušava da ih veže za sebe. Ljubomorisao joj je za svaku sitnicu, stalno je bio u nekom grču da će ga ona napustiti. Zbog toga bi krenuo da besni, svašta joj je govorio u afektu, bile su to najgore reči i najgnusnije uvrede. Posle toga joj se izvinjavao. Zaista, ono što je on njoj radio, niko normalan ne bi trpeo – ispričala je za Svet Vanjina drugarica, a samo za SCANDAL! nedavno se oglasila TikTokerka i priznala zbog čega je došlo do kraha:


Pročitajte: Prva ispovest Vanje Aleksić – Progovorila o razlozima razvoda, kao i da li postoji šansa za pomirenjem

Ša i Vanja

– Primila sam izvninjenje. Nenad je malo ishitreno reagovao, ja sam dobila osudu cele nacije, ali ni to nije moglo da mi skine osmeh sa lica. Srećom, on se izvinio, koliko je mogao objasnio je šta je tu bilo, da je ishitreno i burno reagovao, a i mogu da razumem afekat… Šta je tamo jedna osoba rekla, koja sa nama nije ni kafu popila, osim kad smo se sretale po svadbama, mene to ne dotiče, ja znam šta je istina, tako da ne može to ništa da me poremeti – rekla je ona za SCANDAL!

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije