PRVA ISPOVEST O PREVARI Anita progovorila šta je radila Matoroj, a evo i šta očekuje od njihovog braka

13.11.2023

11:11

By

Anita progovorila šta je radila Matoroj

printscreen youtube TV pink

Anita Stanojlović

Anita progovorila šta je radila Matoroj iza leđa i kako joj je bila neverna, osvrnula se i na njihov brak i šta očekuje od njega

Jovana Tomić Matora od Matee Car saznala je sve o prevari svoje žene, a sada je Anita  progovorila šta je radila Matoroj iza leđa.

– Ja tu devojku znam sa tik toka, Jovana je počela da se dopiusje sa njom. Ne znam da li se ona meni javila ili ja njoj, tu su poruke bile o podršci gej populacije. Međutim, naš razgovor je išao u smeru muvanja, ja sam sve vreme pričala da ja Jovanu volim. Ona je mene zvala da se vidimo, ja nisam htela. Ona je meni rekla vidim da slabije pišeš, ja sam se plašila da ona ne izbaci naše poruke. Ona se posvađala sa njenom devojkom, zadnji period je bio sve oko njene devojke. Nisam želela da uđem ovde baš zbog toga, da me pitaš što sam to radila ja ne znam zašto – govorila je Anita Stanojlović, pa otkrila zašto nije prekinula kontakt sa Mateom kad je primetila da je odnos krenuo u pogrešnom pravcu:

Anita progovorila šta je radila Matoroj

Anita Stanojlovićprintscreen youtube TV pink

– Mi kad smo izašle odavde, Jovana se srela sa Sanjom, pričale su, prepucavale su se, ja sam joj našla poruku sa bivšom devojkom. Jovana je sve vreme pričala da želi da bude sa mnom jer ja nju volim. Udala sam se jer je volim a mislila sam da se ona udala da tera inat Sanji jer se ona udala – priznala je Stanojlovićeva.

Kada su pomenute gole fotografije i o tome je Anita progovorila šta je radila Matoroj

Matea je Matoroj pominjala gole fotografije, a Anita je sada ispričala šta je slala Matei.

– Nisam slala, Jovana nema moju golu sliku. Slala je meni Matea – otkrila je Anita, pa priznala da li je na svadbi bila nesrećna zbog odnosa sa Mateom i da li je to razlog zbog kojeg je plakala:


– Ko je meni Matea? Nikad je u životu nisam videla. U lajvu sa svadbe sam bila sa Jovaninom drugaricom i mi smo sve to rešile. Meni je ona rekla da radim kako se osećam u tom trenutku, to je bilo pre svadbe.

Anita progovorila šta je radila Matoroj

Jovana Tomić Matoraprintscreen youtube TV pink

Darko je takođe pitao Anitu da li je tipovala Matoru sa svojom majkom ili Mateom.

– Ne, volela sam je. Nisam je varala u Kruševcu. Ja bih njoj sve da ispričam od početka, čekam da se smiri i da prođe pet, deset ili petnaest dana. Ako bude htela da počenmo od nule. Poverenje sigurno neću dobiti, ali nadam se da šansu hoću. Ja nisam imala snage da joj kažem sve, zato sam i legla da spavam kad se saznalo sve. Ša nema lošu nameru i neće da me vređe, a Marko je odmah počeo da me vređa, nije trebao da ima takav stav prema meni – zaključila je Stanojlovićeva.

Još iz kategorije