Dobro protrljajte oči: Miljana Kulić se prepolovila pa snimila pesmu i posvetila ovom Zadrugaru VIDEO

12.05.2023

18:05

Miljana i Bebica

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pesma Miljane Kulić biće ogroman hit

Miljana Kulić pre nekoliko nedelja samoinicijativno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima zbog teškog okršaja sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom. Vratila se u rodni Niš a tamo ju je sačekao Nenad Macanović Bebica pa su obnovili romansu. Popularna Nišlijka svakodnevno se oglašava na društvenim mrežama i čini se živi nikad boljim životom.

Pročitajte: Drama – Miljana pretukla Bebicu, Siniši Kulić pozlilo i pao na pod

Pesma Miljane Kulić

Iako se očekivalo da će se Veliki šef smilovati i Miljanu vratiti u rijaliti, to se očigledno neće desiti, pa je ona pronašla drugi način da zaradi novac. Naime, ona je snimila kaver Ruslaninog hita „Wild dances“, a ako je suditi po broju pregleda na Tiktoku, pesma Miljane Kulić preti da nadmaši mnoge srpske hitove.

Pročitajte: Prvo oglašavanje nakon diskvalifikacije – Miljana Kulić odmah je potrčala NJEMU u zagrljaj FOTO

Pesma Miljane Kulić

Ona je popularni hit pevala malo na srpskom, malo na engleskom jeziku, a pesmu je očigledno posvetila bivšem cimeru Mensuru Ajdarpašiću.


– Ja te želim, ti me želiš, daj mi daj mi samo mi daj Mensur – otpevala je Kulićeva.

Pročitajte: Snašla se – Miljana Kulić već našla posao nakon diskvalifikacije iz Zadruge, evo gde je počela da radi

S obzirom na to da je sreću prvo okušala u kockarnici, gde joj očigledno nije išlo najbolje, Kulićeva je pronašla drugi, mnogo bolji i zabavniji način da zaradi novac, za početak snimajući kavere za poznate hitove. Međutim, ne sumnjamo da će se i ona poput Lune i Kije okušati u estradnim vodama, te da će uskoro pesma Miljane Kulić osvanuti na Jutjubu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije