Oglasila se Ana Ćurčić nakon raskida sa Bulićem: Razlozi zbog kojih je ostavio će vas zapanjiti

09.09.2023

12:09

By

Oglasila se Ana Ćurčić

Ata images

Oglasila se Ana Ćurčić povodom raskida sa Acom, evo šta je prethodilo svemu

Juče je Pink.rs došao u posed poruka preko kojih je Aca Bulić raskinuo sa Anom Ćurčić. Iako su svi mislili da je njihova ljubav prava, te da su posle dve i po decenije konačno pronašli sreću jedan pored drugog, to se ipak nije dogodilo.

Oglasila se Ana Ćurčić

Bivši fudbaler a sadašnji ugostitelj poslao je dotadašnjoj izabranici dužu poruku uz objašnjenje da ipak ne mogu da nastave dalje zbog njegovih ličnih problema:

– Stvarno sam za tebe tu Anči sve šta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo… Kad si izašla znao sam da ti treba vreme da se oporaviš. I sve je počelo da se gasi, opet da li iz nekog straha il osećaj ne znam. Ne, ne evo iskreno ti pišem. Izvini, nemoj da se ljutiš. Zatvoren sam što se tiče žena – napisao je Bulić kao odgovor na Anino pitanje u vezi emocija koje oseća prema njoj.

Oglasila se Ana Ćurčić


– Tražila sam da mi odgovoriš u smislu u kom sam te pitala, ako me razumeš, a znam da me razumeš. Hvala što si rekao iskreno. Zatvaram tu temu i ne ljutim se nimalo samo pitam – odgovorila mu je Ana i tako potvrdila priču Milene Kačavende u u rijalitiju „Elita“, koja je rekla da je Bulić ostavio Anu.

Ovim povodom oglasila se Ana Ćurčić i potvrdila da nisu više zajedno.

Oglasila se Ana Ćurčić

– Nemam komentar. Dobro sam. A kada se to desilo ne bih detaljisala – bilo je sve što je rekla Ana.

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije