On je novi učesnik Zadruge 7: Pink zvanično saopštio, mnoge će ovo oduševiti FOTO

28.08.2023

18:08

By

Novi učesnici Elite

Youtube printscreen

Novi učesnik Zadruge je Marko Janjušević Janjuš

Privode se kraju završne pripreme za početak Zadruge 7, a svakodnevno se spekuliše o novim učesnicima.

Novi učesnik Zadruge je Marko Janjušević Janjuš, Pink zvanično potvrdio sve

Ovih dana je  već objavljivano da će u “Elitu“ , između ostalih ući Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović, a sada je došlo vreme da da se otkrije ime još jednog učesnika.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao- Mensur smuvao Milenu Kačavendu

Novi učesnik Zadruge

U pitanju je Marko Janjušević Janjuš koji je dobro poznat publici ispred malih ekrana. Još uvek se na društvenim mrežama prikazuju njegove smešne situacije iz ranijih sezona Zadruge, a bez sumnje važi za jednog od najzanimljivijih učesnika u istoriji rijalitija.

O njemu, njegovim aferama, ali i stavovima, komentarisali su mnogi, te nema sumnje da Janjuš neće skrenuti pažnju na sebe i novom gigantskom projektu “Elita“.


Novi učesnik Zadruge

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen kompletni spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma.

Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni „Elite“ iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Novi učesnik Zadruge

Podsećanja radi, ovih dana je Janjušević u središtu pažnje jer je uslikan u istom klubu kao i njegova bivša devojka Maja Marinković. Njih dvoje su sudeći po snimcima ostali u dobrim odnosima, a mnogi su pomislili da je došlo do pomirenja.

Novi učesnik Zadruge

Međutim, od toga nema ništa jer je Marinkovićeva demantovala da su u ljubavnom odnosu, a reč je navodno o slučajnom susretu u jednom noćnom klubu.

SLIKE: Printscreen, Ivan Vučićević

Još iz kategorije