Rijaliti je prošlost: Filip Car postaje voditelj, na ovom kanalu ćemo ga svakodnevno gledati

14.08.2023

12:08

By

Filip Car postaje voditelj

ATA IMAGES

Novi posao Filipa Cara je iznenadio sve

Bivši učesnik Zadruge Filip Car će uskoro postati voditelj jedne televizije, piše Alo.

Pročitajte: Šok za gledaoce- Filip Car zabranjen na Pinku

Novi posao Filipa Cara

Naime, on je dobio ponudu od „Hajp televizije“ da od naredne sezone postane njihovo TV lice.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima- rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak nekadašnjem zadrugaru.

Pročitajte: Ipak kraj- Filip Car i Aleksandra raskinuli, uputili jedno drugom teške reči VIDEO

Novi posao Filipa Cara


Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor, koji je potom otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom „Hajpa“, Sašom Mirkovićem.

– Nakon što je dao intervju Anđeli Đuričić, Filip je pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Car vodio, kako bi sve to izgledalo… Iako još uvek nije potpisan ugovor, oni su se fenomenalno razumeli i pregovore privode kraju kako bi što pre započeli pripreme za novi format – rekao nam je dobro upućen izvor za pomenuti medij i dodao:

Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Srećan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara.

Pročitajte: Dalila i Dejan Dragojević zajedno- Opet javno pred svima, ona potvrdila sve FOTO

Novi posao Filipa Cara

Ono što još ide u prilog ovoj priči jeste da je njegova devojka Dalila Dragojević nedavno dala otkaz na ovoj televiziji, a novi posao Filipa Cara je obradovao njegove verne fanove.

IZVOR: Alo

SLIKE: Ata images, Ivan Vučićević

Još iz kategorije