Od oca i majke više nema podršku: Moka Slavnić se javno odrekao Zvezdana, razlog je šokantan

03.05.2023

10:05

Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića

Kurir TV printscreen

Moka se odrekao Zvezdana

Zoran Moka Slavnić, otac zadrugara Zvezdana Slavnića, vatreni je navijač svog sina od samog početka rijalitija i podržava svaki njegov postupak. Ili samo tako izgleda, pošto je poslednjih dana vidno razočaran i ljut Zvezdanovim postupcima.

Pročitajte: Anđela se Zvezdanu sveti preko Ane – Slavnić pomahnitao, ispolivao je i ostavio ispred toaleta kao kuče

Moka se odrekao Zvezdana

Youtube printscreen

Od prvog dana podržavao je ljubav njegovog naslednika i Anđele, pa je zanemeo od šoka kada su okončali ljubavnu romansu i otkad se Zvezdan upustio u intimne odnose s Majom. No, proslavljeni košarkaš svoje mišljenje o Zvezdanovoj i Anđelinoj ljubavi ne menja, te je na Instagramu objavio saopštenje u kome Moka se odrekao Zvezdana javno.

Pročitajte: Nasrnuo na Anu, pa ga Veliki šef najstrože kaznio – Zvezdan Slavnić izbačen iz Zadruge

Moka se odrekao Zvezdana

– Ja Moka Slavnić javno se obraćam Anđeli Đuričić i imam samo jedno da kažem, da smo uz nju do kraja rijalitija i da kad izađe, saznaće pravu istinu od mene lično. Odgovorno tvrdim da moj sin Zvezdan voli Anđelu. Anđela, izdrži do kraja i samo nastavi još jače i zabrani propaloj pevačici Zorici Marković da moje i Tamarino ime ne stavlja više u svoja prljava i pokvarena usta. Neka te tuži, ja ću platiti sve sudske troškove i naočare koje si joj polomila. Lomi i dalje – napisao je Moka, pa nastavio:


Pročitajte: Zvezdan me je udario u glavu – Najnovija tvrdnja Anđele Đuričić skamenila zadrugare

Moka se odrekao Zvezdana

Ata images

Ja nisam protiv svog sina, to svima treba da bude jasno. I on i njegovo zdravlje su mi na prvom mestu. To znači da mora da krene tamo gde ga srce vodi i da prestane slušati naređenja. Ne postoji novac koji može zameniti pravu ljubav. Anđela, u tebe samo verujemo i izdrži do kraja. Sve što si rekla i uradila mom sinu je sa pravom i oprošteno ti je, nema potrebe da se izvinjavaš. Uz tebe do kraja, podržavamo te Moka i Slavica Slavnić, Tamara i Dragana iz Geteborga – poručio je Moka.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Kurir TV printscreen

Još iz kategorije