Miljana Kulić plače zbog Bebice – Išla sam kod psihoterapeuta, kriva sam, ali nikada neću saznati istinu

07.11.2023

18:11

By

Miljana Kulić plače

printscreen youtube TV pink

Miljana Kulić plače

Miljana Kulić plače zbog Bebice i govori da je ona kriva a da je on prema njoj bio idealan, ali da nikada neće saznati istinu

Miljana Kulić ne može da dođe sebi i ne može da se smiri a pogotovo od kada je u rijaliti ušao i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola. Ona ne može da shvati šta se dešava trenutno u rijalitiju, a najviše ne može da razume zašto Bebica blati nejnu porodicu.

– Plačem jer smatram da moji roditelji nisu zaslužili da ih dotični vređa i onako omalovažava moju porodicu. Ja ne znam sa kim sam bila, posle njega ne mogu apsolutno nikome da verujem. Neshvatljivo mi je da me nije prošle sezone ostavio, da je živeo sa nama, da je 24 sata provodio sa mnom i odjednom preko noći Instagram, TikTok, ja u Hurgadi. U čudu sam i mislim da nikad neću saznati istinu – jecala je Miljana Kulić, a onda istakla da je Nenad Macanović Bebica tokom veze sa njom savršen dečko:

Miljana Kulić plače

Miljana Kulić plačeprintscreen youtube TV pink

– Nikad neću reći, ostajem pri stavu da je bio idealan prema meni do poslednjeg dana. Smatram da sam kriva i da treba ovako da mi se vrati, ali isto tako ne shvatam što me tada nije ostavio i nikada mi neće biti jasno. Otkako je Nenad otišao ja sam mesec dana išla kod psihoterapeuta da mi objasni kako čovek može tako da se promeni. Što se Zole tiče to je pakao bio, toksična veza u kojoj sam 130 kilograma imala. Najslađe je zabranjeno voće, ja u životu ne vidim više sebe pored njega – rekla je Miljana Kulić plačući.

Miljana Kulić plače zbog Bebice, a sa Zolom takođe nije u najboljim odnosima

Podsetimo juče tokom dana došlo je do sukoba između Miljane i Zole Miljana, a ona mu je kasnije predložila da imaju prijateljski odnos dok su u rijalitiju, jer ne može da bude u istoj prostoriji, a da ne govore.

Čolić je to odbio posle čega mu je Miljana uputila jezive kletve i nastavila da niže skandale.


Još iz kategorije