Nakon skandala i laži o nasilju, udaje se Miljana Kulić: Nenad i ja smo zakazali svadbu za…

25.05.2023

11:05

By

Bebicina majka

PRINTSCREEN YOUTUBE

Miljana i Bebica

Miljana i Bebica u epicentru skandala

Pre nekoliko dana Miljana Kulić dojavila je novinarima portala „Pink.rs“ da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao usled teške rasprave. Kako je tada istakla, njena majka Marija želela je sve da sakrije kako bi ne izbio novi skandal u Nišu.

Pročitajte: Miljana hitno reagovala – Kulićevi u dugovima do guše, morala je da nađe novi posao, evo gde radi bivša zadrugarka

Miljana i Bebica

Juče je kao bomba odjeknula nova vest, a to je Miljanin demant na priču koju je sama plasirala u javnost. Naime, Nišlijka je otkrila da je sve bila samo laž usled njenog alkoholisanog stanja.

Pročitajte: Pale su teške optužbe – Marija Kulić diskvalifikovana, produkcija je tuži za krađu velike svote novca FOTO

Miljana i Bebica

– Nije istina. Laž je. Napila sam se, posvađali smo se nešto – odgovorila je Kulićeva na pitanje da li je istina da ju je Bebica pretukao.


Kulićeva je više puta pokazala kako se služi svim i svačim kako bi privukla pažnju na sebe, pa tako je bilo i ovog puta. Nakon što je uznemirila javnost navodima da je pretrpela fizičko nasilje od strane svog partnera, Miljana je na svom Instagramu objavila i prvu fotografiju sa Bebicom, koji joj je prešao i preko toga što ga je predstavila kao nasilnika.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Miljana Kulić se prepolovila pa snimila pesmu i posvetila ovom Zadrugaru VIDEO

Miljana i Bebica

Na pomenutoj slici Miljana i Bebica se ljube i sve pršti od strasti, tako da je jasno da daljim spekulacijama o njihovom odnosu mesta nema. Međutim, ovim potezom Macanović je navukao gnev vatrenih fanova.

Pročitajte: Crne slutnje su se obistinile – Marija Kulić hitno operisana, Miljana i Siniša zanemeli pred tužnom istinom

Miljana i Bebica

Foto: Youtube printscreen

„Fuj“, „Šta ovaj Bebica radi od sebe“, „Kako su gadni“, „Ladno je slagala da ju je tukao, sad se ljube“, „Očaj“, nizali su se komentari.

Ipak, da je ljubav pobedila govori podatak koji je Kulićeva otkrila. Naime, ona i Nenad planiraju gala svadbu na jesen ove godine.

Pročitajte: Drama – Miljana pretukla Bebicu, Siniši Kulić pozlilo i pao na pod

Miljana i Bebica

– Bićete obavešteni blagovremeno, ali planiramo u septembru – rekla je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Youtube printscreen

Još iz kategorije