Matora u programu uživo tražila razvod, Anitina reakcija nakon svega je POTPUNI ŠOK

14.11.2023

10:11

By

Anita nasrnula nožem na Matoru

printscreen youtube TV pink

Jovana Tomić Matora u programu uživo tražila razvod od supruge ANnite zbog prevare za koju je saznala

Od trenutka od kada je Jovana Tomić Matora saznala za prevaru svoje supruge u Eliti ne prestaje da se priča o tome. Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su glavna tema svih razgovora ukućana.

Njih dve su se sinoć prvi put suočile, a onda je Matora u programu uživo tražila razvod.

– Da li bi Matea bila sa tobom da se nisi udala?! Da, bila bi, a i ta Matea je isto đubre – rekao je Mića.

– Ako je Matea nevina i Stanija je nevina – rekao je Đedović.

Matora u programu uživo tražila razvod

– Nije ona dala javno, ona je dala drugom adminu, a ona je rekla meni i Marku da hoće da se opere od epiteta ljubavnice. Ona, Anitina mama i Anita su iste – rekla je Matora.- Matea je nama rekla da neće da objavi fotke jer je ona majka. Anita ti si se klela u dete da ovo nije istina, kuneš se u dete kao u kilo šećera – rekao je Đedović.


– Ovo nije normalno u šta se pretvara rijaliti…Da si se ti ponašala kao ja, do ovoga ne bi došlo – rekla je Matora.

– Je l’ sam ja mojoj mami rekla da nemam dužnost da je izdržavam?! Nisam ja tebe ostavila zbog mame, nego zbog toga što me je naterala da biram – rekla je Anita.

Matora u programu uživo tražila razvod

– Ti nisi osoba koja želi da bude voljena, ti nisi za brak, ni za vezu, radi šta hoćeš sa svojim životom. Od mene nećeš dobiti sažaljenje – rekla je Matora.

– Je l’ si ti svesna da si osramotila moju porodicu?! Sve što sam uradila, uradila sam iz ljubavi prema tebi. Ti sve to dok si imala, ti si meni radila ovo. Ja sam zaslužila da mi kažeš istinu. Moji otac i majka su ti rekli da dovedeš to dete kod njih kući. Kakav si ti monstrum da sa mnom funkcionišeš sa mnom svakog dana kao ovde, a da drugog želiš?! Da ja tebi plačem na dan venčanja, da ti mene svaki dan napadaš, da kao ide da kuvam priče. Da, jesam se čula sa MC Aleks u studiju, pisala sam Saneli, nisam htela da budem s tobom u vezi. Ja sam se pokajala kad si došla sa detetom – rekla je Matora.

PROČITAJTE: MATORA SAZNALA SVE O PREVARI KOJA SE DEŠAVALA ČAK I NA DAN SVADBE

– Da li ti znaš da tebe žali pola sveta i pola javne scene i priča o izdaji koju si ti doživela – pitao je Milan.

– Ne treba niko da me žali. Mene niko nije voleo kao Anita i to me je kupilo. Ja jesam bila zaljubljena, ali sam to uradila jer se neko po prvi put borio za mene…Ja sam imala mir u sebi. Neko sam ko je iskompleksiran, ljubomoran. Ona kada je u Kruševcu, tražila si mi da palimo video poziv da spavamo. Mi smo spavale na video pozivu zajedno, a ti se pre toga čuješ sa Mateom. Ispričala si Mileni Kačavendi jednu stvar koju samo ti i ja znamo situaciju. Ti si imala potrebu da nagovestiš da će i to možda izaći – rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora u programu uživo tražila razvod, Anita joj odbrusila

– Kad je bilo to s Bojanom, ja sam napisala poruku: „Je l’ možeš da veruješ šta ovaj priča da smo bili?“ – rekla je Anita.

Matora u programu uživo tražila razvod

– Sve što sam radila tvom detetu radila sam iz srca. Od ovoga dana, bude li jedan moj prijatelj poslao nešto, frizer, Tijana haljinu, smatraću to poniženjem mene, ne zaslužuješ ništa ni od koga. Nek ti šalje švalerka i mama…Tražiću razvod da stigne ovderekla je Matora Aniti.

– Ja neću potpisati – rekla je Anita, a ukućani su ostali zgranuti njenom hladnoćom.

Još iz kategorije