MATORA POTPISALA RAZVOD Izašla iz Elite i sa advokaticom rešila sve, GOTOVO JE, stavlja tačku na brak sa Anitom

16.11.2023

10:11

By

Anita nasrnula nožem na Matoru

printscreen youtube TV pink

Matora potpisala razvod braka, od advokatice tražila da kontaktira opštinu u kojoj su se venčale ona i Anita

Jovana Tomić Matora tokom jučeranjeg dana napustila je Elitu kako bi išla na suđenje sa Miljanom Kulić i tada je srela svoju advokaticu kojoj je rekla da se pozabavi razvodom između nje i Anite Stanojlović.

Kako je poznato u Srbiji nisu dozvoljeni istopolni brakovi, pa su se Anita i Jovana venčale u Crnoj Gori te je sada potrebno da se tamo i razvedu.

Jovana je zatražila od advokatice da kontaktira službenicu opštine u Crnoj Gori koja je nju i Anitu venčala kako bi im poslala papire potrebne za razvod braka.

Juče u toku dana se videla sa advokaticom i tada je Matora potpisala razvod braka

Jovna je odlučna i rešena da okonča zajednicu sa Anitom i želi da se to što pre desi.

– Jedva čekam da se razvedemo. Najviše mi smeta što nosi prezime mog oca. Potpisala sam tužbu za razvod braka. Treba samo kod notara da overim. Volela bih i Anita da potpiše i da bude svesna šta je uradila. Razgovor koji traži da obavimo, nikada nećemo imati oči u oči – rekla je Jovana Tomić Matora.

Kao što je poznato Matea Car je pre nekoliko dana ušla na kratko u rijaliti i suočila se sa Jovanom Tomić Matorom te joj iznela sve detalje prepiski i flerta sa njenom ženom Anitom Stanojlović.


Od tog trenutka Matora je rešena da se ona i Anita rastanu, iako Anita to nikako ne želi i nada se da će se njih dve suočiti i rešiti probelem koje su imale.

Podsetimo, usled celokupne situacije Anita danima ne jede i ne oseća se dobro pa je tako juče ostala bez svesti zbog čega je obezbeđenje hitno Anitu izvelo iz rijalitija.

Još iz kategorije