Marija Kulić tužila Bebicu, traži POLA MILIONA

30.10.2023

19:10

By

Marija besna na Miljanu

foto Ivan Vučićević

Marija Kulić

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje Marija Kulić advokatima je predala tužbu protiv Nenada Macanovića Bebice

Marija Kulić je advokatima predala tužnu zbog toga što je Nenad Macanović Bebica na televiziji javno optužio da se bavi crnom magijom, Marija na sudu traži pola miliona odštete za duševne bolove. Bebica uopšte nema pojma da je tužba predata i da advokatska kancelarija trenutno podnosi spise u odgovorajući sud u Nišu.

Međutim, ni Bebica nije tako naivan. On je pre ulaska u Elitu tražio od svoje advokatske kancelarije da angažuje ljude da prati sva oglašavanja Marije Kulić pa i oni spremaju tužbe i čekaju smo da Bebica aminuje i da kaže da mogu da ih podnesu.

 

Marija Kulić tuži Bebicu, a Bebica će tužiti Miljanu

Inače, Bebica osim Marije tuži i Miljanu Kulić. Navodno Marija će od njega da zahteva odštetu od pola miliona dinara, a ako Bebica ako ne bude uspeo da dokaže svoje tvrdnje najverovatnije će mu dosuditi neki iznos da plati Mariji Kulić. U svakom slučaju Bebica će tužiti i Miljanu, ali se za ovu tužba koja je spremna za Mariju čeka samo odobrenje. Bebica se nada da će sve svoje probleme sa Kulićima rešiti na sudu i zbog toga je ubeđen da će čak i ako bude izgubio od Marije moći da pokrije troškove od tužbe koji je podneo protiv nje i njene ćerke.

Inače, Bebica koji je napustio rijaliti vratio se u isti o čemu možete pročitati na linku.

Samo u novom broju Scandala! još akutelnih priča!


Još iz kategorije