Maja Marinković večeras ulazi u Elitu, nećete verovati koliko je džakova odeće spakovala, a za mnoge će biti NEPRIJATNO IZNENAĐENJE (FOTO)

13.11.2023

15:11

By

Veza Maje i Bilala

IVAN VUČIĆEVIĆ

Očekuje se veliko iznenađenje za učesnike rijalitija jer Maja Marinković večeras ulazi u Elitu u kojoj će mnogima pomrsiti konce

Kao što se već danima najavljuje, večeras će na imanje u Šimanovcima kročiti starleta iako sadašnji rijaliti igrači ne znaju da Maja Marinković večeras ulazi u Elitu.

Maja je kao svaki put do sada kada je ulazila u rijaliti sa sobom nosila veliku količinu garderobe, a sada je njen otac Taki otkrio i koliko je džakova ovoga puta spakovala.

– 28 punih džakova, evo, da ne pomislite da je prazno – rekao je Marinković dok je snimao video u kom se vidi kombi pun crnih vreća.

Maja Marinković večeras ulazi u Elitu

Uz video je i samo kratko napisao:

– Haos je krenuo!


Maja kao i do sada ima punu podršku svog oca Takija Marinkovića.

Maja Marinković večeras ulazi u rijaliti a kako je najavljivano pomrsiće konce mnogim učesnicima

Kao što je poznato, ona je veoma dobro upoznata sa životima mnogih rijaliti učesnika pa se sada očekuje da kada Maja kroči u Belu kuću padnu maske i razotkrije se mnogo toga.

Inače, podsetimo, starleta je potpuno spremna za ulazak u rijaliti jer je prethodno išla na  „remont“ zadnjice mada se žalila kako nije potpuno zadovoljna.

Maja Marinković večeras ulazi u Elitu

– Maja je sada spremnija nego ikada. Nakon uvećanja pozadine, usledio je oporavak i sada kada je potpuno nova osoba, spremna je da zakorači na imanje u Beloj kući. Zdravstveno se oseća dobro, a kako i sama napominje, nikada bolje nije izgledala. Smatra da je sve što nije valjalo, ispravljeno na njoj – otkrio je nedavno izvor blizak Maji koji je takođe naveo da će starleta poremetiti odnose između Janjuša i Aneli.

– Svi očekuju njen susret sa Markom Janjuševićem Janjušem – istakao je tada izvor blizak Starleti.

Još iz kategorije