Kačavenda otkrila – CECA PEVA O MOM ŽIVOTU, Marini sam lično pričala svoj život

19.11.2023

17:11

By

Kačavenda otkrila da Ceca peva pesmu o njenom životu

foto: Ivan Vučićević

Kačavenda otkrila da je jedan od njenih najvećih hitova priča o njenom životu

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje Milena Kačavenda otkrila je prijateljici da je jedan od Cecinih najvećih hitova zapravo priča o njenom životu

Ta pesma navodno je nastala kao plod i inspiracija nečega o čemu je Kačavenda pričala sa tekstopiscem Marinom Tucaković. Neposredno pre ulaska u Elitu Kačavenda se srela sa  svojom drugaricom i navodno otkrila jednu od najčuvanijih tajni. Međutim kako to obično biva drugarica se poverila drugarici, a ova se poverila novinaru SCANDAL!-a i otkrila detalje. Njih dve su sedele u jednom restoranu a o tome šta su pričali prenosi nam naš izvor:

– Nije tajna da je Kačavenda poznavala Džeja Ramadanovskog. On je nju obožavao i prilikom jednog njihovog susreta pozvao je Marinu Tucaković. Kako je Džej morao da krene na neki nastup, Kačavenda je ostala da sedi sa Marinom u jednom poznatom Beogradskom restoranu. Bilo je to pre više od dve decenije. Njih dve su tada povele neke ženske razgovore, a Kačavenda je u to vreme imala ljubavnih problema. Ona se požalila Marini i ispričala neke detalje.

Kačavenda otkrila da Ceca peva pesmu o njenom životu

– Kako mi je ispričala prijateljica, njoj je Kačavenda rekla da je Marina njoj tada rekla da će to biti odlična tema za jednu pesmu. Kasnije su se njih dve opet srele a već tada je Ceca objavila pesmu Lepi grome moj. Istina, tada je njoj Marina navodno rekla da je inspiraciju našla u njenom životu. Ne znam o kom delu teksta se radi – priča naš izvor.

 


PROČITAJTE I: Otkriveno zašto se ne podnose Milena Kačavenda i Ana Ćurčić!

Inače, podsećamo, Marina je davala izjave u medijima da je ta pesma zapravo opisivala njen život sa Futom, a o tome se pričalo i na estradi. Lepi grome moj sigurno je inspiracija, velika ljubavna priča, da li je možda i Marina doživljavala iste stvari kao i Kačavenda to sada niko ne može sa sigurnošću da nam kaže.

Kačavenda otkrila prijateljici da su Marina i ona imale sličnih problema u ljubavi

U svakom slučaju tekst je vanvremenski. Jedino što je istina to je da je Ceca izjavila kako ta pesma nema nikakve veze sa njenim privatnim životom. Inače naš izvor tvrdi i da je Kačavenda to znala:

– Milena je njoj rekla da, ta pesma je o meni, Ceca peva o mom životu. Marina i ja smo zaključile da smo imale nekih sličnih problema u ljubavi, pričala je tada Kačavenda –  potvrđuje naš izvor.

Inače Milena Kačevanda ostavlja veliki trag u rijalitiju Elita i o njoj ne prestaje da se priča, ono što je sigurno to je da je sa Beogradskog asfalta i da je žena mangup i da zaista ima živopisnu biografiju koju će verovatno do kraja zadruge u potpunosti i otkriti.

Nije isključeno da će ona i ovu priču potvrditi u nekom trenutku na televiziji, pošto naš izvor tvrdi da je bila jako ponosna kada je svoju drugaricu obavestila i ispričala šta se dogodilo.

IZVOR: Scandal

Još iz kategorije