Potvrdio sve spekulacije: Janjuš objavio fotografiju sa bivšom, ponovo su srećni FOTO

22.08.2023

18:08

By

Janjuševa objava

Printskrin

Janjuševa objava zagolicala maštu publici

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je prevario svoju suprugu Enu sa Majom Marinković nakon čega je došlo do razlaza. Ipak, on je više puta isticao da je njegova jedina i prava ljubav upravo žena sa kojom ima ćerku.

Pročitajte: Janjuš postaje otac po drugi put- Bivša ostala u drugom stanju, sreću ne kriju zbog prinove FOTO

Janjuševa objava

On se dobro ponašao u Zadruzi 6 nakon čega su mediji brujali o njegovom pomirenju sa Enom. Te spekulacije je potvrdilo njihovo zajedničko putovanje sa ćerkicom Krunom.

Naime, njih troje zajedno su otputovali u Hong Kong u Kinu, te su zajedno ručali, a o tome da je sve u perfektnim odnosima govori fotografija koju je Janjuš objavio na svom instagram profilu. On e često umeo da kaže da Ena ne želi da se eksponira, a u prilog tome govori to što se  nije oglašavala za medije tokom trajanja rijalitija u kom ju je bivši košarkaš prevario.

Pročitajte: Sad su u velikom problemu- Goca Džehverović prekinula Janjušev razgovor i otela mu telefon

Janjuševa objava


Izgleda da mu je sve oprostila i da sada cveta ljubav između njih, barem sudeći po fotografijama koje Janjuš objavljuje na društvene mreže.

Pročitajte: Janjuša pojeo strah- Otkriveno šta je u spoljnom svetu uradio zbog Maje Marinković

Janjuševa objava

Podsećanja radi, Janjuš je bio učesnik Zadruge u nekoliko navrata, a svima je najpoznatiji po svom odnosu sa Majom Marinković. Njihove komične situacije i dan danas kruže društvenim mrežama, a Marinkovićeva je više puta isticala da je upravo njega najviše volela.

Ipak nova Janjuševa objava je dokazala da se on ipak nakon svega vratio ženi i da se najlepše oseća u njenom društvu, i društvu ćerkice Krune.

SLIKE: Printscreen, Ivan Vučićević

Još iz kategorije