Šok istina o Bebici: Robijao zbog droge, isplivali provereni dokazi, svi ga otpisali

25.09.2023

12:09

By

Istina o Nenadu Macanoviću

PRINTSCREEN FACEBOOK

PRINTSCREEN FACEBOOK

Istina o Nenadu Macanoviću Bebici konačno stigla u javnost, robijao u kućnom pritvoru

Verovali ili ne, u medijima su se pojavili dokazi o dosijeu bivšeg momka Miljane Kulić. Naime, istina o Nenadu Macanoviću nije nimalo naivna budući da je, navodno, ležao u kućnom pritvoru zbog droge.

Istina o Nenadu Macanoviću

PRINTSCREEN YOUTUBE TV PinkPRINTSCREEN YOUTUBE

Bebica obmanuo javnost da je imućni uspešni biznismen

Naime, admini njegove fan stranice su ga se odrekli zbog toga što ne prestaje da pljuje Kuliće, a i zbog toga što je osuđen za privredni kriminal, pa je istina o Nenadu Macanoviću ponovo šokirala javnost.

Pročitajte: Bebicine šok tvrdnje – Marija pojačava Miljani lekove kad nije dobra, a ovo joj sestre rade FOTO


Istina o Nenadu Macanoviću

PRINTSCREEN YOUTUBE TV PinkPRINTSCREEN YOUTUBE

– Ovim putem javno kažem da više nisam Nenadova podrška, jer je on folirant i prevarant. Dečko treba da ide na lečenje, pljuje po porodici koja ga je hranila dve godine, tako je pljuvao i po svojoj porodici. To normalna osoba ne radi, a on je sve isplanirao – napisala je adminka Nenada Macanovića i dodala:

Pročitajte: Haos kod Kulića – Bebica pobegao, Miljana tvrdi da je ukrao 10.000 evra iz kuće

Miljana i Bebica

PRINTSCREEN YOUTUBE TV PinkPRINTSCREEN YOUTUBE

– Kaže da joj je mesto u Lazi Lazareviću, pa i njemu je mesto tamo. Dečko je bio u kućnom pritvoru zbog droge. Da sam na mestu porodice Kulić, svaki dinar bih mu na sudu uzela, da sve dokaže. Poremećena osoba ne može da bude moj favorit – napisala je njegova adminka i tako otkrila koja je prava istina o Nenadu Macanoviću.

Miljana i Marija tvrde da ih je Nenad oštetio za 10.000 evra

– Bio sam na šest poligrafa u SBPOK-u! Zvali su me na saslušanja zbog nekih problema sa tenderima, dok sam bio na čelu jedne očeve firme. Posle poslednjeg poligrafa, slučaj je završio na sudu. Osuđen sam na pet meseci uslovne kazne zbog privrednog kriminala. To je istina i ne želim da je krijem. Za to zna Miljana, kao i njena majka Marija. Presuda nije razlog što sam u lošim odnosima sa porodicom. Dok se Miljana borila za život, niko osim (moje) majke jednom, nije zvao da pita kako je. Tada sam odlučio da oni za mene više ne postoje – ispričao je svojevremeno u „Zadruzi“ Macanović.

Njegova adminka je podelila njegovu izjavu, te dodala sledeće:

– I ovo da podržavam? Nikada! – napisala je njegova, sada već bivša, adminka.

Istina o Nenadu Macanoviću

Instagram Printskrin Nenad Macanović FPInstagram

Još iz kategorije