Nije ništa bolja od lažne kume: Milena Kačavenda raskrinkana, evo s kim se švaleriše

20.09.2023

19:09

By

Istina o Mileni Kačavendi

Ivan Vučićević

Istina o Mileni Kačavendi polako izlazi na videlo

Milena Kačavenda ušla je u rijaliti Elita i odmah napravila pometnju! Naime, na društvenim mrežama nakon Sanjinovog raskida sa devojkom fanovi su objavili ljubavni klip njega i Milene, koji je osvanuo na Instagram strnici koja prati i komentariše dešavanja iz rijalitija. Drugim rečima, istina o Mileni Kačavendi tek sada izlazi na videlo.

Pročitajte: Totalni obrt: Kačavenda se javno obratila Moki Slavniću, poručila mu da se kaje

Istina o Mileni Kačavendi
Naime, danas je Sanjin Horvat dobio poziv sa najbližima, a umesto devojke, javila se  njegova majka, zbog čega se on razočarao. Počeo je da besni, pa uživo u programu raskinuo sa devojkom. Sanjin nije mogao da se smiri. Otišao je do spavaće sobe, gde je nastavio da besni i govorio da će izaći iz „Elite“, a svi takmičari su pokušavali da ga obuzdaju, nako n čega je isplivala istina o Mileni Kačavendi.

Pročitajte: Anino srce ovo neće izdržati – Milena Kačavenda i Zvezdan obelodanili ljubav

Istina o Mileni Kačavendi

Naime, tada je Sanjina jedino uspela da uteši čuvena lažna kuma, tako da je i do takmičara, ali i do gledalaca stigla prava istina o Mileni Kačavendi.

Pročitajte: Kačavendi se sprema pravi pakao – Ana Ćurčić i Aca Bulić rešeni da unište kumu, ovo su svi detalji

Istina o Mileni Kačavendi

Na društvenim mrežama nakon Sanjinovog raskida sa devojkom fanovi su objavili ljubavni klip njega i Milene, koji je osvanuo na Instagram strnici koja prati i komentariše dešavanja iz rijalitija, pa je tako na videlo isplivala i istina o Mileni Kačavendi.


Pročitajte: On je novi učesnik Zadruge 7 – Pink zvanično saopštio, mnoge će ovo oduševiti FOTO

Istina o Mileni Kačavendi

Očigledno ova ljubavna priča već ima veliku podršku, koja je pratila svaki njihov pogled, dodir i razgovor, a onda sve to uklopila uz ljubavne pesme, koje dodatno mogu da dočaraju emociju koju su oni primetili između njih, pa se sada smatra da je afera sa pomenutim takmičarem zapravo prava istina o Mileni Kačavendi.

Još iz kategorije