Dejan brutalno isprozivao Zadrugu: Njegove reči dugo će se pamtiti

27.05.2023

11:05

By

Dejan Dragojević

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dejanov sud o Zadruzi niko nije očekivao, Dragojević opleo po projektu koji ga je proslavio

Dejan Dragojević postao je jedan od najpopularnijih rijaliti igrača nakon što je pobedio u Zadruzi 5. Njega je nacija zavolela jer je javno podneo preljubu žene Dalile koja ga je ostavila zbog Filipa Cara i, da sve bude gore, nabijala mu rogove pred njim samim, ali i pred milionima gledalaca.

Pročitajte: Dejan priznao da ga je Ana Ćurčić molila za pomoć – Dragojević joj dao savete, a sad se razočarao u nju

Dejanov sud o Zadruzi

Deki ove sezone nije želeo da bude deo rijalitija, ali je sve pratio budnim okom, a sada se oglasio jer se ukida format koji mu je mnogo toga u životu i doneo i odneo. Takoreći, sada se pojavio Dejanov sud o Zadruzi.

Pročitajte: Odao ga kačket – Evo kako se zapravo sada zove Dejan Dragojević

Dejanov sud o Zadruzi

Naime, Dejanov sud o Zadruzi uopšte nije oštar i surov, naprotiv, on smatra da su rijaliti programi i te kako edukativni, te da od učesnika mogu da naprave mnogo bolje ljude, a ističe i da takva vrsta programa ne utiče negativno na publiku.


Pročitajte: Pomirenje Dejana i Sandre Rešić na pomolu – Tražili od nje da osudi Dragojevića, ona ga branila kao lavica

Dejanov sud o Zadruzi

– Odlučili su da ugase projekat koji je edukativan i stvaran. Naravno, zavisi kojim ga očima gledate. Tvrdim da niko nije nasilan posle rijalitija. Šta je sa muzičkim platformama koje promovišu s*ks, nasilje, skup život? Deca od pet godina znaju sve te pesme. Ako vam je stalo do dece, zašto ne gasite i ostale stvari koje direktno utiču negativno na njih. Deca ne gledaju rijaliti! Deca od 10-17 godina puše cigare koje su ukrali od roditelja, gube nevinost, beže od kuće i škole da bi ostajali do kasno budni. Iskreno, ne verujem da gledaju ‘Zadrugu‘ ili da to rade dok kradu od svojih za cigare i alkohol – istakao je Dejan, vidno ljut zbog gašenja rijalitija.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije