Ništa nije kao što izgleda, Bulić je prošlost: Pojavio se dečko Ane Ćurčić spreman da je spase Zvezdana

18.05.2023

19:05

Dečko Ane Ćurčić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dečko Ane Ćurčić glavna je rijaliti tema i van Bele kuće!

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić mesecima iznose prljav veš pred kamerama rijalitija Zadruga i časte se uvredama bez pardona! Umesto da se pokrije ušima jer je javno prevario Anu sa Anđelom Đuričić, Slavnić ume da bude i agresivan, pa je u tim konfliktima i svađama često i na granici fizičkog kontakta što je nedopustivo i mučno za gledanje!

Pročitajte: Slatka moja – Maja Marinković i Ana Ćurčić postale drugarice, udružene protiv Anđele i Zvezdana

 

Dečko Ane Ćurčić

Youtube PrintscreenYoutube printscreen

 

I dok u rijalitiju Ana ima poverenja samo u Zoricu Marković koja je štiti kao najrođeniju, u spoljnom svetu mnogi su na njenoj strani, posebno kuma Milena Kačavenda i prvi momak Dragan Aca Bulić! Kako se spekuliše, ljubav Ćurčićeve i Bulića nikada nije potpuo prestala, ali su se sticajem tragičnih okolnosti rastali, međutim, neretko se u poslednje vreme šuška da je on i sada tajni dečko Ane Ćurčić.


Pročitajte: Zvezdan zna Acinu bolnu tačku – Zašto to pominje, plačem danima zbog toga

Dečko Ane Ćurčić

Bulić se jedno vreme nije oglašavao, to jest, znatno manje nego kada je Ana ušla u Belu kuću, pa su mnogi pomislili da je rešio da se pritaji budući da se sumnja i spekuliše kako je upravo on tajni dečko Ane Ćurčić, međutim, to nikada nije pouzdano potvrđeno. U svakom slučaju Aca ne odustaje od Ane, a sada je čak potkačio i Zvezdana jer smatra da je prešao sve granice, te da njegovoj agresiji i bahatosti treba da se stane na kraj.

Pročitajte: Ne uzimaj Acu u ta tvoja pogana usta – Ana zapretila Anđeli zbog Bulića, udarila je tamo gde je najviše boli

Dečko Ane Ćurčić

Ana će uvek imati moju podršku i vetar u leđa, vidim da je malo bolje i da se više ne plaši Zvezdana kao na početku. O njemu nemam šta da kažem. Jasno se vidi da je izašao iz svih okvira ponašanja, kao i da je pogazio sve kodekse koje je mogao – izjavio je Bulić koji je rešen da je zaštiti po svaku cenu, pa ne čudi što pojedini veruju da je on navodno tajni dečko Ane Ćurčić.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije