Čuda se dešavaju: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ponovo zajedno

01.09.2023

20:09

By

Aleksandra i Dejan

IVAN VUČIĆEVIĆ

Aleksandra i Dejan večerašnji gosti emisije Narod pita

Rijaliti šou „Elita„, nekada „Zadruga“ počinje sutra i iz produkcije televizije Pink najavljuju spektakl kakav gledaoci do sada nisu videli, a za potrebe novog projekta obavljene su velike promene i renoviranja na imanju u Šimanovcima.

Aleksandra i Dejan

Produkcija je rešila i da se velikim spektaklom odlučila da se oprosti od šeste sezone „Zadruge“, te su u večerašnjoj emisiji odlučili da spoje nespojivo. Naime, par koji je raskinuo zbog preljube, te će pred kamerama biti mnogo pikanterija, a verujemo i burnuh reakcija i teških reči.

Naime, na zvaničnom Instagram nalogu Pinkovog portala, pojavila se objava koju je kasnije podelila i Milica Mitrović. Gosti večerašnje emisije „Narod pita“ su, ni manje ni više, nego, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević.

Aleksandra i Dejan


Pobednici poslednje i pretposlednje sezone prvi put će se suočiti nakon što je Aleksandra prevarila Dejana sa Filipom Carem, zbog čega je pukla njihova veza koja je predstavljena kao iz bajke, nakon Dragojevićevog bračnom brodoloma sa Dalilom, koju je takođe „izgubio“ zbog istog čoveka.

Aleksandra i Dejan

Iako su nakon razvoda Dalile i Dejana, Dragojević i Car ostali u drugim odnosima, te ga je i pobednik „Zadruge 5“ u nekolilo navrata nazvao zetom, Aleksandru mu ipak nije mogao oprostiti, te su se žestoko posvađali putem društvenih mreža, te je Filip odlučio da ga blokira na društvenim mrežama.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije