BEBICA PONOVO U RIJALITIJU Zadrugarke se posvađale, u sve umešan i Nenad Macanović: Gluplje ste od Miljane Kulić

31.10.2023

10:10

By

Nenad Macanović Bebica

prinstcreen TV Pink

Nenad Macanović Bebica

Bebica je juče pokušao da pobegne iz rijalitija, ali je očigledno vraćen u isti jer je sinoć bio umešan u raspravu između zadrugarki

Sinoć je u rijalitiju bila emisija “Pretres nedelje“, a voditeljka je dala reč Teodori Delić, kako bi prokomentarisala sukob sa Žanom Omniom na koju je bila ljuborna zbog Nenada Macanovića Bebice.

– Teodora, po prvi put si izljubomorisala Bebici na neku ženu, a to je Žana – kazala je voditeljka.

– Tokom njenog izlaganja na “Nominacijama“, rekla je da sam glupa, a Bebica nije odreagovao – istakla je Teodora.

– Rekla sam da si od Miljane gluplja, kao i Slađa. To mislim i to je tako – istakla je Žana.

– Ja sam shvatila da sam glupa, to mi je dosta. Bebica me je odbranio, ali se posle smejao sa Žanom. To nisam mogla da mu oprostim – rekla je Teodora.

– Znala si s kim ulaziš u odnos. Bebica nije tip muškarca koji može da bude sa devojkom, koja ima da ponudi samo fizički izgled. Ti si neko ko samo traži šta će da mu prebaci. Videla sam da se mešaš u njegov odnos sa Miljanom, a moraš da shvatiš da je to samo njihov problem. Nisi loša, samo si malo ograničena – rekla je Žana.


Nenad Macanović Bebica

Nenad Macanović Bebicaprinstcreen TV Pink

Kako si ti to zaključila da ja nisam inteligentna? Po čemu? – upitala je Teodora.

– To je jako vidno. Ponižavaš Bebicin izgled, a on ne izgleda loše. Miljana je rekla za Bebicu da je bio idealan do zadnjeg dana veze. Njoj se po favi vidi kad je iskrena, dok kod Teodore to nije slučaj, da se ne lažemo. Uverena sam da Bebica ne bi bo sa tobom – istakla je Žana.

 

Bebica nije mogao da ne prokomentariše situaciju u koju je umešan

 

– Mislim da je Teodora jako pametna devojka – dodao je Bebica.

– Nešto govoriš o Teodori i meni, a ne vidiš sebe. Ko je tebe priznao? Gledam celu prošlu setonu vezu bez veze, a onda dođeš i pričaš sve ovo – kazala je Slađa.

– Smatram da je Slađa dobra devojka, kao i Teodora. Što se Teodore tiče, ne smatram da igra rijaliti sa mnom – istakao je Bebica.

– Teodora, rekla si par puta:“Kakvog Apolona sam ja ostavila zbog tebe“. Šta to znači? – upitala je voditeljka.

– Pa…rekla sam to. Nemam šta da gažem – kazala je Teodora.

– Teodorin mozak postoji, ali ima li funkciju, to je već druga srtvar. Teodora, ne znam kakav ti je odgovor na pitanje što ne uđeš u vezu:“šta te boli ku*ac? To je znak da se igraš – kazao je Mensur.

– Jako mi je simpatična ova Teodorina priča. Niko je ne bi kritikovao da kaže Bebici da neće sa njim ući u vrzu, ali ona to ne shvata, očigledno. Ona se navukla na njegovu dobrotu i htanu, ne gleda ga kao muškarca – kazao je Mića.

– Ja nemam problem sa Bebicom. Dešavaju mu se loše stvari u odnosu sa Teodorom, to je činjenica. Na meni je da kažem šta mislim, to je to od mene. Bebice, ja te najblaže komentarišem. Iz najbolje namere ti ovo sad govorim – rekao je Mensur.

– Ti si promašaj. Totalno si promašen lik, samo da znaš. Samo što ne zaplačeš, jer ne možeš do reči da dođeš – kazao je Bebica.

IZVOR: Pink

Još iz kategorije