Anita Matoroj radila iza leđa i na dan venčanja, otkriveni novi detalji

20.11.2023

22:11

By

Anita nasrnula nožem na Matoru

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Matora i Anita

Otkriveno još detalja i kako je Anita Matoroj radila iza leđa i na dan venčanja

Tatu majstor iz Podgorice otkrio je detalje koji potvrđuju priču Matee Car, a tiču se Anite Stanojlović i tetovaže koju je želela da uradi na dan venčanja.

– Ona sada priča:“Da sam želela, uradila bih“… Mislim, ok, jeste, ali ona je sve vreme izbegavala svadbu! Išla je gore, non-stop je tamo bila, pa se pojavi na par minuta, ispoštuje neku pesmu i opet pobegne gore u sobu! Video sam ja sve to, nije tamo bilo previše naroda da ne mogu to da zapamtim, a sve ih poznajem! U međuvremenu je došao Desingerica, pozdravio se sa svakim, seli on i ja malo, pričali… priča Tatu majstor Ivan Vukčević i dodaje:

Anita Matoroj radila iza leđa

Anita i Matora u Eliti, Ekskluziv.rsprintscreen Tiktok

– U međuvremenu je došla Matorina kuma, pitala je da li može Dragomir da joj radi tetovažu. Ja sam rekao da može, taman sam malo i odmorio dok je on tetovirao nju. U međuvremenu je došla i Matora, htela je munju na ruci, a Anita je tad bila u sobi sve vreme, non-stop je išla u sobu, ko zna šta je radila – prisetio se tatu majstor.

On je otkrio i šta se još dešavalo te da je tek kasnije posumnjao na to da je Anita Matoroj radila iza leđa

– Bio sam sa Ša i njegovom ženom dok je Desingerica tetovirao Matorinu kumu. Posle nje je sela Tijana Ajfon, pa Ermina, bila je tu i Sandra Rešić, ma ludnica… A nje, Anite, u međuvremenu nigde nije bilo, par puta sam je i tražio, da je zovnem, da joj odradim, taman kad uhvatim malo slobodnog vremena, ali ne mogu da trčim za njom, ne znam gde je. Tek sam posle provalio da svako malo ide gore u sobu, ko zna šta je radila – zaključio je Vukčević.

PROČITAJTE I: ŽESTOK OKRŠAJ U ELITI Matora i Anita napravile haos SVE SE ORILO


Podsetimo, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora venčale su se letos, a onda zajedno ušle u rijaliti kada je došlo do iznenadnog prekida odnosa kada je u Elitu ušla izvesna Matea Car koja se suočila sa Matorom i u lice joj rekla sve o dopisivanju nje i Anite.

IZVOR: Pink

Još iz kategorije