Aneli zatrudnela da ne ode u zatvor, pokrala je novac u Berlinu zbog čega je proterana – tvrdi najbolja drugarica

10.11.2023

18:11

By

Aneli Ahmić

foto: Ivan Vučićević

Aneli Ahmić

Aneli zatrudnela da ne ode u zatvor jer je pokrala novac u Berlinu odakle je proterana, tvrdi tiktokerka Edina

Tiktokerka Edina Šerifović predstavlja se kao najbolja drugarica Aneli Ahmić. Ona je bila na kastingu za Elitu, ali na kraju nije ušla, kaže da jedva čeka da uđe kako bi raskrinkala Aneli a sada o njoj ima da iznese skandalozne podatke:

– Poznajemo se mislim dosta dobro. Pa poznajem ja nju jedno deset godina sigurno. Asmina kao Asmina ne poznajem, ne. Pa ja nisam bila u kontaktu s njim, ja sam došla u kontakt tad kad je Sita Ahmić od Aneli sestra meni počela pretiti. Da, ona je meni pretila, ona je meni svaki dan, ja sam dobijala takve razne poruke pretnje kako će ona mene uništiti, zato što sam ja iznela tačnu informaciju o njenoj sestri. Pa za sve što sam rekla imala sam i dokaz.

Stanija i Amsin

– Aneli je ušla s pričom oko Stanije, njoj je krivo što Asmin voli Staniju to je definitivno. Taj čovek znači dokazuje svim mogućim da on nju voli i to je njoj krivo. A Stanija kao Stanija ona je poznata. Znači, žena mislim svaka čast njoj. Ja sam dobijala pretnje zato što sam rekla o Aneli, pričala o njoj i posle te emisije ja sam svaki dan dobijala pretnje, kao ući ćeš i ti unutra i neko će tebe razotkriti. Bile su to kao ja ću kao uništiti tebe zarad toga što pokušaš da uništiš Aneli. Aneli je već pobednica – kaže Edina.

– Znači te sam sve dobijala poruke što se tiče od strane njene sestre i bilo je tu mnogo toga zato što one se boje da ja uđem. Pa mnogo toga ja znam, zato što ja stvarno znam puno o njoj i normalno da se boje da ja uđem unutra. Tako je, to je istina. Pa ona je radila u Švajcarskoj, počela je taj posao sa prijateljem Sukijem, znači bavila se prostitucijom, krala novac, isto. Nju su proterali iz Berlina – kaže Edina.

Janjuš ostavio Aneli

Aneli Ahmićscreenshot


– Pa ima mnogo toga mislim, puno dokaza. Imam, imam i sliku, znači gde oni sede u jednoj kafani, tako da imam sliku. Ne nisam bila s njom tamo nego je bila moja najbolja prijateljica, znači ona je radila isto što je radila i ona. Zato sam dobila tu sliku i dobila sam mnogo toga još, kad ja nisam bila tu, znači mnoge prepiske, mnoge slika. Pa ona tad nije bila sa Asminom. Ona je nakon nekog vremena kad je to radila, ona je njega upoznala, njega nije bilo tu. Ona je radila sa mnogim drugim ljudima, ona je na sve načine pokušavala da dođe do para. Mislim, jako je mudra osoba da kažemo po priči i po mnogo svemu. Pa to sa Asminom sigurno jeste isplanirala sve zato što nju su protjerali iz Berlina radi krađe novca, i najbolji način joj je bio da nađe nekoga da zatrudni da ne ide u zatvor. I to je se desilo u kratkom vremenu, ona se upoznala s njim zatrudnela. Da, ali on to nije znao za to. On je saznao posle toga. Pa on je saznao kad su počeli nju da zovu ti ljudi i tako je otkrio čime se bavi – priča Edina i dodaje:

– Ostao je sa njom, viđao se sa njom pošto je ona u međuvremenu ostala trudna normalno je da je on prihvatio to. Pa ovako, s njom je se bilo lako dogovoriti što se tiče, ona je znala za svaku njegovu prevaru, ona je bilo kad da sazna da je on sa nekom drugom ženom ona je njemu tražila novac za to, da ćuti. On je njoj plaćao definitivno, i ona je ostala sa njim, njoj to nije smetalo – priča Edina i dodaje da je Aneli tražila crtu droge od Asmina, ona je pustila i glasovnu poruku u kojoj se čuje da Aneli to izgovara:

– To je ona uvek tražila od njega. Eto kako jedna majka koja brine o svom detetu pusti kuću, izlazi vani i traži da povuče jednu liniju. Pa zato što je navodno bila s njim. Pa normalno da joj može omogućiti zato što ima čovek pare. Da, ona je njega zvala kao da nađe tog čoveka da joj donese da povuče – tvrdi Edina i osvrće se na to kakva je majka Aneli.

Aneli zatrudnela da ne ode u zatvor a sada ćerku ostavila i ušla u rijaliti

– Kao prvo ona nije uopšte dobra majka, da je ona dobra majka ne bi ona ostavila kćerku od dve godine i ušla u rijaliti. Znači to vam sve govori. Pa kod njene mame je dete – priča Edina za koju kažu da je uzela pare od Asmina kako bi blatila Aneli.

– Pa ovako ja i Asmin nismo bili baš u nekim kontaktu ali kad je on pogledao da je meni Sita pretila, znači ja sam sve te poruke objavila, da je ona meni pretila i kako je rekla da je čovek meni platio da ja iznesem te informacije, ali to definitivno nije tačno i čovek je mene nazvao. Znači na Instagramu se pratimo, nazvao me je i rekao u čemu je to stvar i počeo čovek da se dere na mene. Ja nisam imala pojma, znači niti je on, ne mogu da kažem mislim rekli su da su, izmislili su to kako je čovek mene platio a ja uopšte nisam ga ni videla. Mislim to nije istina. Ja sam sve te dokaze imala i pre nego što sam gostovala u toj emisiji. Tako je, zato što se boji mog ulaska unutra, zato što ću ja reći sve, ja bi je sve razotkrila. Tako je. Pa sigurno neće. Prvo moj ulazak kad unutra znači kad bi ušla to bi bio šou – završava Edina i osvrće se na to kako bi rastavila Janjuša i Aneli a sve zbog toga što kaže da su njih dvoje u dogovoru:

Voditelj otkrio ko ulazi u Elitu

Aneli i Janjušprintscreen youtube TV pink

– Pa zato što obadvoje igraju. Ovako ću reći, ja sam na strani Janjuša, a njih dvoje oboje igraju, znači pre nego što su ušli u rijaliti njih dvoje su se dogovorili. Znači to je sve igra dogovora, oni su se dogovorili kako da se odvija, ne znam da li gledate rijaliti, jedno vreme se posvađaju, jedno vreme su dobri, to je sve bio njihov dogovor kako bi narod gledao, da bi bilo zanimljivije, definitivno njih dvoje kao pobedili ali to je samo dobra igra – priča Edina koja za sebe tvrdi da je isti temperament kao Maja Marinković za koju se zezaju da joj je dala pare da Aneli razdvoji od Janjuša:

– Nije me Maja platila ali ja bi, meni bi toliko bilo drago da uđem kad i Maja ulazi tu bi bio šou, ja sam isto, ako nisam luđa od Maje Marinković. Mislim na pozitivno, Maja je… Maju stvarno gotivim, svaka čast nemam ništa protiv nje ali mislim da bi nas dve napravile šou. Sigurno – završava Edina za HYPE tv.

Još iz kategorije