Kačavendi se sprema pravi pakao: Ana Ćurčić i Aca Bulić rešeni da unište kumu, ovo su svi detalji

22.08.2023

11:08

By

Oglasila se Ana Ćurčić

ATA IMAGES

Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u Elitu, šuška se

Odbrojavaju se dani do početka dugonajavljivanog rijalitija „Elita„, poznatijeg kao „Zadruga“ 7. Već nekolicinu učesnika koji će se naći u Beloj kući znamo, a jedna od najintrigantnijih svakako će biti Milena Kačavenda.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao – Mensur smuvao Milenu Kačavendu

Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u Elitu

Nesuđena kuma, kako je poznata u narodu, ne krije da će u „beloj kući“ izneti detalje druženja, poznanstva, ali i svađe sa Zvezdanovom bivšom partnerkom, a do pravog zapleta će doći pred Novu godinu, kada Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u Elitu.

Pročitajte: Žestoko suočavanje Milene Kačavende i Ane Ćurčić – Srele se na ulici, počele da urlaju jedna na drugu

Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u Elitu

Milena je Ani najavila rat još pre ulaska u rijaliti. Proslavila se na osnovu Aninog imena, na račun njihove svađe će biti deo projekta, ali ne libi se da je blati… Ana je odlučila da to ne dozvoli – rekao je na samom početku razgovora za Alo! dobro upućen izvor, koji je otkrio detalje plana Ćurčićeve.- Ona ne želi više da bude učesnik rijalitija, osvojila je prethodne sezone drugo mesto i nije spremna da ponovo prolazi kroz isto. U pregovorima je sa produkcijom, ali plan je da ona uđe oko Nove godine i da bude specijalni gost, a ne takmičar – otkrio je sagovornik koji je želeo da ostane anoniman, a potom otkrio da u ovoj borbi Ana neće biti sama.


Pročitajte: Plaši se da se javi doktoru – Ana Ćurčić hitno mora na operaciju

Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u Elitu

Ona ima potpunu podršku Ace Bulića. Otkako je napustila rijaliti, oni se ne odvajaju. Ne želi da je ponovo pusti da prolazi kroz teror, pogotovo što zna da Milena nije nimalo naivna i da njihovo suočavanje neće proći lagodno. Upravo zbog toga Bulić će kao gost ući s Anom u rijaliti. Zaštitiće je, biće joj oslonac, a isto tako, on ima uticaj na Milenu, koja neće smeti da se prema Ani ponaša bahato i bezobrazno – objasnio je izvor blizak akterima, pa rekao kakvu će strategiju specijalni gosti imati.

Pročitajte: Ana i Aca Bulić saznali da im je ćerka oteta – Dete je živo, spremni su na sve da je pronađu

Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u Elitu

Neće ući nepripremljeni. Proći će tri meseca od početka Zadruge, videće kako se Milena ponaša, koja joj je taktika i shodno tome će se i oni postaviti. Imaju mnogo informacija o njoj i njenom privatnom životu i neće se libiti da sve otkriju ukoliko ih bude dirala. Braniće se, a Ana će se potruditi da ovoga puta ne ostane nedorečena – zaključio je naš sagovornik.

IZVOR: Alo

Još iz kategorije