Požurite da i vi budete deo spektakla: Koncert Ane Nikolić biće za pamćenje

11.05.2023

19:05

Koncert Ane Nikolić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Koncert Ane Nikolić biće pravi spektakl

Pop ikona sa impresivnom karijerom Ana Nikolić,  sprema se za veliki koncert koji će se održati u Štark Areni 7. oktobra 2023. godine. Organizacija ovog spektakularnog događaja poverena je Hype produkciji, renomiranoj kući koja je poznata po svojim vrhunskim koncertima i nezaboravnim muzičkim iskustvima.

Pročitajte: Zadali joj nokaut – Ana Nikolić i Aca Lukas brutalno ponizili Milicu Pavlović u emisiji

Koncert Ane Nikolić

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Tiket Vision, vodećoj prodajnoj mreži za karte u regionu. Takođe, ljubitelji muzike mogu kupiti ulaznice i putem interneta, posetom zvaničnoj prodajnoj platformi tickets.rs.

Koncert Ane Nikolić je već privukao veliku pažnju fanova širom regiona, a očekuje se da će Štark Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta. Ova muzička zvezda je poznata po svojim energičnim nastupima i emotivnim interpretacijama, a njeni koncerti uvek ostavljaju snažan utisak na publiku.

Pročitajte: Ana Nikolić zatekla javnost – Prestaje da se bavi pevanjem, a evo gde se seli

Koncert Ane Nikolić


Očekuje se da će ulaznice biti rasprodate brzo, stoga se savetuje da ljubitelji muzike požure i obezbede svoje mesto na koncertu Ane Nikolić. Ovo će biti prilika da se publika uživo susretne sa njenim najvećim hitovima i uživa u nezaboravnoj atmosferi koju samo ovakvi događaji mogu pružiti.

Ana Nikolić je tokom godina osvojila srca mnogih slušalaca sa svojim prepoznatljivim glasom i iskrenim tekstovima. Njena muzika prelazi žanrovske granice, a njena autentičnost i talenat su je svrstali među najveće zvezde na regionalnoj sceni. Koncert u Štark Areni će biti prilika da se ovoj muzičkoj divi oda priznanje i uživa u njenim izvanrednim nastupima.

Pročitajte: Mnogima je oduzimala dah, a onda je sve krenulo nizbrdo – Ana Nikolić u pijanom stanju pravila probleme

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SCANDAL! (@scandaltabloid)


Ne propustite priliku da budete deo ove muzičke poslastice. Rezervišite svoje ulaznice na vreme i budite spremni za spektakularan koncert Ane Nikolić u Štark Areni 7. oktobra 2023. godine. Očekuje nas nezaboravna noć ispunjena muzikom, emocijama i neprekidnim ritmom.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije