SKANDALOZNO: Breskvica bacila devojku sa bine, obezbeđenje hitno reagovalo VIDEO

01.09.2023

22:09

By

Breskvica

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Breskvica pozvala devojku na binu, a onda je slučajno odgurnula

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ovih dana je u centru pažnje.

Iako je nakon razlaza sa Vojažem dokazala da je vrhunski vokal i kvalitetan umetnik, nije poželjna u Banjaluci zbog neprikladne najave svog nastupa, što je potvrdio i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Breskvica

Prema njegovim rečima sporan je bilbord na kojem Breskvica drži pištolj i na takav način poziva mlade da dođu na njen nastup, što je po njemu nedopustivo,  osim nje, zabranjen je nastup i Pljugici i Disengirici zbog skandaloznih nastupa sa bušnom čarapom i udaranjem publike patikom po glavi.

Breskvica na meti tviteraša

Sada je Breskvica imala novi kiks na jednom od nastupu, gde je jedna od devojaka iz publike želela da se popne na binu, te ju je Anđela pridržala, da bi je opet odgurnula, te je devojka sa stalkom za mikrofom pala u publiku.


Mnogi su bili šokirani ponašanjem Breskvice, ali izgleda da je u pitanju nesrećan slučaj i da je devojka izmakla pevačicinoj ruci, te joj je obezbeđenje pomoglo. Ubrzo se mlada dama našla na bini, a Breskvica ju je zagrlila i slikala se sa njom.

Međutim, tviteraši nisu bili blakonakloni prema Breskvici, te su je osudili što je dozvolila da se ovo desi njenom fanu.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN

Još iz kategorije