Novi skandal u Zadruzi: Anđela Đuričić koristi telefon u rijalitiju, ovaj snimak je dokaz VIDEO

17.03.2023

13:03

By

Zvezdan juri Anđelu

Instagram

Anđelin telefon u Zadruzi napravio pometnju

Aleksandra Nikolić je razgovarala sa zadrugarkama o svom odnosu sa Filipom Carem, a Ana Spasojević je imala zanimljiv komentar. Situacija koja se dogodila u Beloj kući već je uveliko kružila društvenim mrežama. Ana je izgovorila: „Vibrira ti telefon, javi se“, što je izazvalo lavinu komentara. Postojala je mogućnost da su pojedini zadrugari mogli da imaju telefone u Zadruzi, iako je to strogo zabranjeno.

@dobrovecedobardan TELEFON U ZADRUZI 6 #fyp #zadruga #andjeladjuricic #zvezdanslavnic #andjelaizvezdan #zadruga__official #rijaliti #foryou #foryoupage #zadrugauzivo #viral #balkantiktok #balkan ♬ original sound – šokantno

Produkcija je jasna kada je u pitanju upotreba stvari iz spoljnog sveta i da ne bude nikakve sumnje, svi učesnici rijalitija su dužni da poštuju pravila. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ne prestaju da iznenađuju javnost svojim potezima, bilo da se radi o njihovoj vezi ili pojedinačnom ponašanju, uvek izazovu komentare, kao i osude javnosti, koje su u poslednje vreme dosta česte.

Pročitajte: Konačno odluka – Porodica se izjasnila, evo da li će odbaciti Anđelu

Anđelin telefon u Zadruzi

Oni se više ne obaziru ni na ostale cimere i ukućane, a pogotovo ne na Anu Ćurčić, koju je Zvezdan prevario sa Anđelom. Kraći period su napravili prekid zbog Ane, međutim, strasti su se rasplamsale, te ova dva učesnika Zadruge ne mogu da obuzdaju emocije, čak ni u prostoriji u kojoj se nalazi Zvezdanova bivša devojka, koja konstantno priča o njihovoj vezi od 15 godina.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Printscreen, Youtube, TikTok

Još iz kategorije