Uhapšen Stefan Karić: Prve fotografije i snimci sa lica mesta, preti mu kazna zatvora do pet godina

03.05.2023

18:05

Osmanova istina o Šaviji i Stefanu

IVAN VUČIĆEVIĆ

Uhapšen Stefan Karić, pogledajte prve snimke

Stefan Karić, bivši učesnik „Zadruge“ osumnjičen je da je u noći između nedelje i ponedeljak sat i po vremena posle ponoći brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju. Ona je tom prilikom zadobila teške telesne povrede lica gde joj je polomljena jagodična kost kao i ostale kosti lica.

Pročitajte: Otkriveno gde se zaista nalazi Stefan Karić, Osmanov potez sve zgrozio

Uhapšen Stefan Karić

Policija je odmah raspisala poternicu za pomenutim Zadrugarom, a on se danas dobrovoljno uz prisustvo advokata predao u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici gde mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Pročitajte: Karić stao pred kamere – Evo šta kaže o nasilju nad Natašom Šavijom

Uhapšen Stefan Karić

Karić nije želeo da da izjavu znatiželjnim pripadnicima sedme sile, a to je umesto njega učinio njegov zastupnik, Goran Kadarević koji je istakao da je proces tek započet i da ne može mnogo da detaljiše.


– On će biti izveden pred tužiocem. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu rekao je Stefanov advokat i dodao:

Pročitajte: Prebijena Nataša Šavija, ima prelom kostiju – Tvrdi da ju je Stefan Karić krvnički udarao

– Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. spreman je na proces.

Danas je uhapšen Stefan Karić, a na pitanje zbog čega je čekao tri dana kako bi se prijavio u policiji, advokat je odgovorio:

Pročitajte: Veliki prvomajski okršaj u Zadruzi – Oborio ga i išutirao ga, učesnici izazvali karambol, opsadno stanje u rijalitiju

– Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobegao sa lica mesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem – dodao je Goran.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije