Trudnoća ju je već promenila: Ognjen Amidžić i Mina Naumović nikada srećniji, fotografija sve govori FOTO

05.09.2023

21:09

By

Drama Ognjena Amidžića

Instagram

Ognjen Amidžić i Mina Naumović nikada srećniji nisu bili, isplivala prva fotografija trudne voditeljke

Ognjen Amidžić već godinu dana ljubi sedamnaest godina mlađu koleginicu, Minu Naumović koja mu je vratila veru u ljubav nakon kraha desetogodišnjeg braka sa manekenkom, Danijelom Dimitrovskom.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Da je ljubav između Mine i autora emisije „AmiG show“ jaka jasno je od prvog dana, a kako je „Blic“ juče preneo oni nikada srećniji nisu bili jer uskoro u njihov dom stiže prinova. Beba će na svet stići sledeće godine, a njih dvoje su presrećni zbog lepe vesti. Mina od jula ove godine na svom Instagram profilu nije delila fotografije, ali je sada na „stori“ stavila sliku sa Ognjenom iz jedne privatne klinike.

Naime, ovo je prva fotografija voditeljke u drugom stanju. Ognjen Amidžić i Mina Naumović raširili su osmehe od uva do uva, što govori o njihovoj sreći zbog prinove.


Njih dvoje vezu su započeli nakon poznanstva i zajedničkog rada u emisiji „Amidži šou“ i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ljubav se desila spontano i potpuno je promenila njihove živote. Javnosti su ljubav otkrili krajem juna ove godine kada su usnimljeni zajedno.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Mina i Ognjen započeli su vrlo brzo zajednički život, a komšije ih hvale te otkrivaju da su renovirali stan u kojem će sada, očigledno morati da se napravi raspored za dolazak novog člana piše Blic.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije