Koliko liči na mamu: Ana Ivanović pokazala najmlađeg naslednika, sličnost je neverovatna FOTO

26.05.2023

18:05

Treći sin Ane Ivanović

ATA IMAGES

Treći sin Ane Ivanović isti je mama

Dugo je Ana Ivanović krila srećne vesti i uživala u trećoj trudnoći, te je tek pred sam kraj otkrila da će njihova porodica postati za broj veća. Što se i dogodilo pre dvadeset dana, kada je na svet stigao treći naslednik.

Pročitajte: Gde nestade naša lepa Ana – Osvanula fotografija Ivanovićeve nakon porođaja, izdeformisala se FOTO

Treće sin Ane Ivanović

Srpski ali i svetski mediji ne prestaju da govore o porodici Švajnštajger, a otkako se porodila bivša teniserka ne prestaje da privlači pažnju. Kako se snašla u novoj ulozi posle dva sina, mnogi se pitaju kao i da li joj je naporno što je ponovo počela sve ispočetka.

Pročitajte: Otkriveno – Evo koje ime je Ana Ivanović dala svom trećem sinu

Treći sin Ane Ivanović

Radoznali paparaci uspeli su da uslikaju Anu kako uživa u sunčanom danu na ostvru Palma de Majorka sa majkom Draganom i sinovima pa i bebom od koje se ne odvaja. Šetajući se opušteno ulicama kao da pre samo 20 dana nije donela bebu na svet.


Pročitajte: Pomirili se Nole i Ana Ivanović – Otkriveno i zašto su bili 10 godina u sukobu

Treći sin Ane Ivanović

Iako tek rođeni treći sin Ane Ivanović nema ni mesec dana, nekadašnja najbolja teniserka ga je izvela u šetnju sa porodicom, dok je sve vreme bila dobro raspoložena. Fotoreporterima je pošlo za rukom da uslikaju i izgled Ane Ivanović nakon porođaja, tačnije njenu figuru koja je za svaku pohvalu.

Pročitajte: Lepe vesti – Porodila se Ana Ivanović

Podsetimo, nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović porodila se početkom maja i na svet donela dečaka. Dva sina, Luka i Leon, liče na Baštijana Švajnštajgera, a još se ne zna ime trećeg deteta.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije