Više se ne kriju: Teodora objavila obnažene slike sa novim dečkom, Ninov kolega je baš frajer FOTO

24.07.2023

13:07

By

Teodora Džehverović sa dečkom

Instagram

Teodora Džehverović sa dečkom uživa u morskim čarolijama

Teodora Džehverović krajem prethodne godine raskinula je trogodišnju vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim je planirala da stane na ludi kamen ove godine. Od tada se o njenim ljubavnim izborima samo spekuliše, a čini se da su poslednja govorkanja istinita.

Pročitajte: Jezivo: Pretučena Goca Džehverović, Teodora u suzama – Mamu su vukli po podu i davili je, stigla je policija

Teodora Džehverović sa novim dečkom

Do nedavno se nije znalo da je mlada muzička zvezda vatreni fan košarke, te je postala redovna na utakmicama kluba koji podržava. Ali. čini se da je Teodora slaba i na košarkaše, nedavno je i pozirala sa košarkaškom loptom na letovanju.

Pročitajte: Osmeh na licu dok srce krvari – Teodora Džehverović progovorila o bivšem, ostale su trajne posledice

 


Kako pišu domaći mediji, nakon Čelebića, pevačica je sreću našla pored slovenačkog košarkaša Matica Rebeca koji ima 28 godina. Priče o njihovoj romansi dodatno su podgrejale fotografije sa odmora, gde Teodora Džehverović sa dečkom uživa na jahti.

Pročitajte: Ipak je u vezi sa košarkašem – Teodora Džehverović objavila fotografiju sa novim dečkom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matic Rebec (@maticrebec)

Podsećanja radi, Teodora je prethodnih dana kačila i sliku momka, kojem je sakrila lice, kako igra košarku, a onda je uslikala u vrlo oskudnom izdanju kako sa košarkaškom loptom pozira pored terena u svim mogućim pozama.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije