Ceca objasnila šta je megariba: Pevačica grmi u kežual kombinaciji, a na njoj sve skupi brendovi

19.09.2023

16:09

By

Telo Cece Ražnatović

Ivan Vučićević

Telo Cece Ražnatović je kao vino, s godinama je sve poželjnija

Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju Zvezda Granda i sve ostavila bez daha! Naime, telo Cece Ražnatović toliko je sveže, zdravo i istrenirano da bi trebalo da joj pozavidi svaka mlađa devojka. Drugim rečima – kao devojčica je.

Telo Cece Ražnatović
Pročitajte: Ceca o Anastasijinom venčanju šokirala: Prestanite da pričate o svadbi, ništa nije kao što se piše 

Telo Cece Ražnatović

Naime, Ceca se pojavila danas na snimanju „Zvezda Granda“ u  kežual kombinaciji, dugoj suknji u lepoard printu koja je isticala njenu zgodnu figuru. Drugim rečima, telo Cece Ražnatović zasenilo je sve ostale na snimanju, pa se može reći da je pevačica zadovoljna na svim poljima i da sija u svakom pogledu.

Pročitajte: Otkrivena godinama čuvana tajna: Dragana Mirković otkrila šta joj je Ceca uradila FOTO

Telo Cece Ražnatović

Uska, duga suknja isticala je njenu izvajanu figuru i bujnu zadnjicu, zbog čega je još jednom dokazala da ikao je ove godine zakoračila u šestu deceniju izgleda nikada bolje, te da joj na crtu ne mogu ni duplo mlađe jer je telo Cece Ražnatović jedno u milion.


Pročitajte: Susret koji se dugo čekao: Ceca i Bogdan ponovo zajedno na istom mestu, odale ih ove fotografije

Telo Cece Ražnatović

Folk diva je za današnje snimanje ponela belu široku majicu sa kratkim rukavima pozantog modnog brenda „Dolče i Gabana“ koja košta 454 evra, ali i duboku usku suknju u leopard printu iste modne marke koja košta 882 evra. Uz sve je ukombinovala torbu marke „Šanel“ koja košta 4.430 evra, tako da je čitav njen stajling vredan više od 5.000 evra, ne računajući zlatni sat koji je ponela kao aksesoar.

Još iz kategorije