SVE ZA CENTAR PAŽNJE! Jelena Karleuša se smrzava, ali moda je bitna! FOTO

27.10.2023

13:10

By

Jelena Karleuša

foto: Ivan Vučićević

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša spremna je na sve samo da bi bila u centru pažnje

Jelena Karleuša se nedvno pojavila na beogradskom aerordomu sva u crnom, ali ono što je svima zapalo za oko je to što je na nogama nosila papuče. Na nogama na 10 stepeni papuče!

Jeste da su krznene ali sigurno ih nije prijatno nositi po hladnoći.

Inače, osim papuča za oko nam je zapala i najnovija torba balenciaga. To pokazuje da Jelena nosi i dalje ovaj brend uprkos tome što je postao neomiljen i u svetskim džet set krugovima. Ali da je moderna – jeste! Ocena 10!

Kao što je dobro poznato ona je i ranije uvek držala do toga da se o njenim odevnim kombinacijama priča, a često je i na društvenim mrežama pisala kako o svom tako i o izgledu koleginica.

– Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šoubiznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere i to kostime najboljih svetskih dizajnera! Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se se*e, ali me svakako neće pokolebati – napisala je ranije Jelena.

Kako izgleda Jelena Karleuša i koje papuče nosi pogledajte u nastavku u galeriji

 

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije