Susret koji se dugo čekao: Ceca i Bogdan ponovo zajedno na istom mestu, odale ih ove fotografije

15.09.2023

11:09

By

Susret Cece i Bogdana

Ata images

Susret Cece i Bogdana desio se na proslavi košarkaša

Nepune dve godine prošle su od kako su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili tačku na njihovu ljubav. O detaljima raskida nikada nisu želeli da govore, a poznato je da su se rastali u miru i prijateljskim odnosima.

Susret Cece i Bogdana

Beogradski ugostitelj svoju sreću pronašao je pored voditeljke Jovane Ljubisavljević, a folk diva od njihovog raskida nije predstavljala novog izabranika. Međutim, Ražnatovićka i Srejović posle toga se nisu viđali, čak se nisu sretali ni na javnim događajima. No, i taj trenutak je jednom morao doći, a to se desilo preksinoć, i to na nastupu folk dive.

Susret Cece i Bogdana

Susret Cece i Bogdana dogodio se na žurci košarkaša gde je folk diva nastupila kao specijalna gošća, a Bogdan očigledno radi u tom klubu kao menadžer, jer često deli snimke iz istog.


Susret Cece i Bogdana

To je učinio i ovog puta, doduše, nije objavio snimak na kome peva njegova bivša draga, već onaj na kome se vide kako se uz drugog pevača zabavljaju košarkaši. No, nema sumnje da se te večeri sreo s Cecom, koja je na tom nastupu blistala kao nikad pre, piše Svet.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije