Estradni kralj iz senke pokazao megaribu: Ona zna sve Cecine tajne, ne pravi skandale i ređa hitove

25.06.2023

22:06

By

Suprug Viki Miljković

ATA IMAGES

Suprug Viki Miljković aktivno se bavi estradom, ali se ne eksponira

Violeta Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške godinama su zajedno i imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi. Za sve uspehe pevačice zaslušan je upravo on, pa se može reći da je suprug Viki Miljković estradni kralj iz senke.

Pročitajte: Viki i Taške očajni, čine sve da sina vrate kući – Andrej spakovao kofere i napustio porodični dom FOTO

Suprug Viki Miljković

Sinoć na finalu Zvezda Granda Viki se pojavila ruku pod ruku sa suprugom, pa su po ko zna koji put pokazali koliko se vole i u svemu podržavaju. Osim ružne epizode koju su imali kada je njihov sin Andrej imao zdravstvenih problema, život pevačice i njenog supruga nisu pratili ni skandali, ni kontroverze.

Pročitajte: Luksuz je za ovo mala reč – Viki i Taške pazarili stan na obali Bosfora, cena prava sitnica

 

Suprug Viki Miljković

 Ivan Vučićević


Inače, svima je poznato da suprug Viki Miljković radi kao njen menadžer, aranžer i producent, a zajedno su pokrenuli i ozbiljan biznis sa nekretninama. Od poznatih sa estrade najbliži su sa Cecom koja im je kuma, ali i sa Sašom Popovićem za kojeg Viki tvrdi da joj se našao kada su joj svi okrenuli leđa.

Pročitajte: Svaka čast – Jedna od najlepših Zvezda Granda završila fakultet, evo šta će raditi ako više ne bude uspešna u muzici

Suprug Viki Miljković

Viki je na finalu nosila mini haljinu sa šljokicama koja je savršeno istakla njeno zgodno telo, pa ne čudi što je Taške s ponosom prošetao po studiju, ali i što je i dan-danas lud za njom kao na početku veze i braka.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA IMAGES

Još iz kategorije