A onda se pojavio ON i sve je stalo na trenutak: Aleksandar Đoković ukrao šou stricu Noletu FOTO

24.04.2023

20:04

By

Saška Đoković otputovala

Instagram

Sin Saške i Đoleta Đokovića od najranijih dana na teniskim terenima

Saška i Đorđe Đoković pre tačno mesec dana ostvarili su se po prvi put u ulogama roditelja kada je na svet stigao njihov naslednik, Aleksandar. Danima se slavio u porodicama Veselinov i Đoković, a kako je ponosna mama istakla beba je veoma mirna i umiljata, te se i ona već vratila poslu i pre nekoliko dana otvorila salon ekskluzivnih venčanica u Beogradu.

Pročitajte: Prvi snimak Saške Đoković nakon porođaja – Evo kako Đorđeva supruga uživa sa sinom u porodičnom domu

Aleksandar Đoković

Ata images

Da mladost može sve, novopečeni roditelji pravi su primer. Naime, kao što je svima poznato Đorđe je direktor turnira Srpska open, koji je pre nekoliko godina osnovao njegov brat Novak, a koji se ove godine održava u Banjaluci. Tako se tročlana porodica uputila u Republiku Srpsku kako bi svi zajedno bodrili Noleta sa tribina.

Pročitajte: Ovo nije žena u koju se Đorđe zaljubio – Saška Đoković promenila lični opis nakon porođaja FOTO

Aleksandar Đoković

Ata images

Lepa voditeljka redovno obaveštava Instagram pratioce o svim dešavanjima u njihovom životu, pa je tako poslednjih dana objavljivala fotografije sa teniskih terena kada je brat njenog supruga igrao. Na ponekoj fotografiji našao se i sin Saške i Đoleta Đokovića koji je spavao u kolicima, a svi su imali prilike da se uvere da je zaista mirna i zadovoljna beba koja se probudi samo kada je gladan.


Pročitajte: Komšija Veselinove i Đokovića otkrio – Saška je demolirala čitav stan

Aleksandar Đoković

Foto: Instagram

I dok jedni hvale i podržavaju hrabrost mladih roditelja da sa ovako malom bebom odu na put, a posebno da je izlažu gužvi i ljudima, drugi su na društvenim mrežama osuli paljbu po Đokovićevoj snaji, govoreći da je željna svega i da je sada prvenstveno majka a da su prvi dani sa bebom najdragoceniji.

Pročitajte: Nole ne želi više da trpi bol – Đoković saopštio da ne može dalje, za njega je gotovo

Aleksandar Đoković

Foto: Instagram

Bilo kako bilo, čini se da čitava porodica uživa u Banjaluci, te iako je Nole juče izgubio od Dušana Lajovića, oni će nastaviti boravak tamo dok se turnir ne završi, a glavna zvezda ovogodišnjeg takmičenja je pogađate, najmlađi član porodice Đoković.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije