Ovo nije žena u koju se Đorđe zaljubio: Saška Đoković promenila lični opis nakon porođaja FOTO

10.04.2023

20:04

By

Saška Veselinov

IVAN VUČIĆEVIĆ

Saška Đoković otvorila salon venčanica juče u Beogradu

Pre tri nedelje porodica Đoković postala je bogatija za još jednog člana. Novakov najmlađi brat Đorđe i njegova supruga Saška dobili su sina Aleksandra koji je uneo neizmernu radost i sreću u porodični dom. Izabrao je da se rodi na dan kada je rođena njegova baka,a nosi ime po mami pa je od prvog dana života maleni Đoković poseban dečak.

Pročitajte: Komšija Veselinove i Đokovića otkrio – Saška je demolirala čitav stan

Saška Đoković otvorila salon venčanica

Slavilo se nekoliko dana u vili nadomak Rume rođenje naslednika, a među najveselijima bio je novopečeni stric Novak koji nije krio koliko je srećan zbog nove uloge u životu. Otkako su Saška i beba napustili porodilište tročlana porodica uživa u svakom momentu u toplom domu u luksuznom beogradskom naselju.

Pročitajte: Saška Đoković napustila porodilište – Tata Đorđe došao po sina, a tek da vidite šta je poklonio ženi

Saška Đoković otvorila salon venčanica

Đoletova supruga javnosti je poznata kao voditeljka RED televizije, a prethodne godine ona se orpobala i u dizajnerskim vodama, što joj se pokazalo kao savršen poziv za nju pa je odlučila da se toj sferi zanimanja potpuno posveti. Naime, ona je prvobitno kreirala kupaće kostime koji su napravili potpuni bum u modnoj industriji. Kroz ceo projekat najveća podrška bio joj je upravo sadašnji suprug, a čim su saznali da je Saška u drugom stanju napravili su svadbeno veselje za pamćenje na jadranskom primorju.


Pročitajte: Đokovići do jutra slavili rođenje malog Aleksandra, a tek da vidite ko im je pevao na slavlju

Saška Đoković otvorila salon venčanica

Za najlepši dan u životu Veselinova je ponela dve venčanice koje su ostavljale bez daha, a čiji je idejni tvorac upravo bila ona sama, te je odlučila da za nju nema trudničkog bolovanja. Ona je tokom devet meseci blagoslovenog stanja vredno radila na crtežima i kreiranju venčanica koje će biti pristupačne svakoj dami koja poželi da izgovori sudbonosno „da“.

Ceo proces zaokružila je ubrzo po rođenju sina, odnosno juče kada je Saška Đoković otvorila salon venčanica. Tako se novopečena mama pojavila u javnosti prvi put nakon porođaja pred objektivima i mikrofonima njenih kolega strpljivo odgovarajući na sva pitanja.

Pročitajte: Đokovići se sele, okreću novi list – Zbogom, došlo je vreme za promene

Saška Đoković otvorila salon venčanica

– Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada – rekla je u emisiji „Vikend iz Prvog reda“, pa nastavila:

– Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni.

Saška Đoković otvorila salon venčanica a izgledom šokirala je sve prisutne

Saška Đoković otvorila salon venčanica

– Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi – nasmejala se zatim, pa se dotakla salona koji je uspela da otvori, što je bila njena velika želja.

Ono što su mnogi prokomentarisali jeste izgled supruge najmlađeg Đokovića koji je svakim danom sve lepši. Naime, kažu da žene koje rode sinove u trudnoći se dodatno prolepšaju što je slučaj i sa Saškom. Ona je danas blistala u elegantnom belom odelu dok je kosu vezala u punđu naglasivši klizne šiške.

Pročitajte: Prvi snimak Saške Đoković nakon porođaja – Evo kako Đorđeva supruga uživa sa sinom u porodičnom domu

Saška Đoković otvorila salon venčanica

Iako se višak kilograma na njoj i dalje vidi što je potpuno prirodno s obzirom na to da nije prošlo ni tri nedelje od porođaja, mnoge žene joj aplaudiraju što je tako brzo uspela da se vrati poslovnim obavezama i što pleni pozitivnom energijom i širokim osmehom iako je sigurno neispavana i umorna.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije