Sve je ličilo na bajku, ali… Mesec i po dana od porođaja Saška Đoković ostavila Đoleta i sina FOTO

10.05.2023

21:05

By

Saška Veselinov potkačila Albina zbog Milice Pavlović

Instagram

Saška Đoković nakon porođaja vratila devojačku kilažu

Saška Veselinov Đoković porodila se 22. marta ove godine i na svet donela sina Aleksandra. Slavilo se tih dana u porodičnom domu Đokovića nadomak Rume, ali i u Beogradu a među najveselijim gostima bio je novopečeni stric, Novak.

Pročitajte: A onda se pojavio ON i sve je stalo na trenutak – Aleksandar Đoković ukrao šou stricu Noletu FOTO

Saška Đoković nakon porođaja

Koliko je vredna i sposobna Đoletova supruga mogli smo videti pre nekoliko nedelja kada je otvorila salon venčanica o kojem je dugo maštala i na čijem je stvaranju radila tokom cele trudnoće. Tada je prvi put javnost mogla da vidi kako Saška Đoković nakon porođaja izgleda, i komentara je bilo raznih a ponajviše onih da se mlada voditeljka mnogo nagojila u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Sve se raspalo nakon Aleksadrovog rođenja – Saška i Jelena posvađale braću, rusvaj u porodici Đoković

Saška Đoković nakon porođaja

– Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi – rekla je tada u intervjuu za „Blic“.


Međutim sada je zapušila usta svima koji su je kritikovali objavivši fotografiju i teretane na Instagramu gde je otkrila da se vratila starim navikama, a već je i uspela da povrati devojačku kilažu.

Pročitajte: Ovo nije žena u koju se Đorđe zaljubio – Saška Đoković promenila lični opis nakon porođaja FOTO

Saška Đoković nakon porođaja

– Ako sam nešto jedva čekala, to je definitivno da ova trenerka visi na meni i da se vratim treninzima – napisala je Saška na društvenoj mreži i odmah dodala da je osvežila svoju frizuru ali i da je krenula u solarijum:

– Takođe da se ofarbam u plavo i da počnem da se sunčam u solarijumu.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije