Ovom muškarcu nosi poklon, a nije muž Filip – Aleksandra Prijović se sakrila iza tamnih naočara FOTO

20.11.2023

09:11

By

Aleksandra Prijović se sakrila

foto: Ivan Vučićević

Aleksandra Prijović se sakrila iza tamnih naočara, uhvatili smo je bez šminke kada se nedavno vraćala sa puta

Pevačica Aleksandra Prijović osvojila je srca publike širom regiona i upravo zbog nastupa i obaveza koje ima malo vremena provodi kod kuće sa svojim sinom. Iako je i on često na putu sa njom, brižna mama svaki put kada ide negde vraća se sa poklonom za svog mezimca.

Nedavno je naš paparaco uhvatio na aerodromu, sa tamnim naočarima na licu, ali i u tome kako Aleksandra Prijović već misli na predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike pa je svom sinu donela velikog čokolodanog Deda Mraza.

Iako verovatno umorna od puta i posla, Aleksandra je ipak bila nasmejana, ali taj svoj umor sakrila je iza tamnih naočara.

PROČITAJTE JOŠ I: Brena otkrila detalje o Aleksandri Prijović – Umornu sam je pokrivala ćebetom – a onda priznala i zašto se rasplakala na njenom koncertu

Na aerodromu je ovog puta sačekao otac, dok je ona bila na putu u pratnji svog menadžera.

Aleksandra Prijović se sakrila iza tamnih naočara, a nama nije promaklo ni to kako izgleda bez njih

Kada je ušla u automobil i krenula put svog doma i sina kom je nosila poklon Aleksandra je skinula naočare, a naš paparaco zabeležio je i taj trenutak.


Inače, podsetimo, Aleksandra je nedavno pričala upravo o tome da najviše voli da provodi vreme u svojoj kući i sa svojom porodicom, kao i da su to za nju najdragoceniji trenuci u kojima najviše uživa.

U nastavku u galeriji pogledajte fotografije i sami se uverite kako pevačica izgleda

 

Još iz kategorije