Osvojila je srca svih, a da li će i dekino? Pogledajte kakva je šmizla unuka Miroslava Ilića, Devinova ćerka FOTO

12.09.2023

11:09

By

Unuka Miroslava Ilića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Unuka Miroslava Ilića odrasta u prelepu devojčicu

Teški dani i godine su za Mirjanom i Devinom Antonovićem koji su samo želeli da pravda pobedi. To su i uspeli tek nedavno posle nekoliko godina suđenja sa Miroslavom Ilićem oko dokazivanja očinstva. Baš tada u njihov život ušetala je i jedna mlada dama koja je ukrala srca svih.

Unuka Miroslava Ilića

Ponosna baka tada se pohvalila na društvenim mrežama da je u njihov dom stigla devojčica čarobnog imena, Eva Madison. A, sada nije mogla da odoli a, da sa javnošću ne podeli njene fotografije na kojima se vidi da njena unuka raste u pravu lepoticu.

Unuka Miroslava Ilića

Pored toga što je Mirjanina, malena Eva je i unuka Miroslava Ilića. Međutim, kako pevač ne želi da prizna svog vanbračnog sina Devina, tako ne želi ni da čuje za njegovu naslednicu.


Iako je Devin, ugledni lekar, za ponos roditeljima, pevač odbija da prizna da ima bilo kakve veze s njim, mada je imao priliku da ga upozna, a čak mu je i poklon uručio, koji Antonović i danas čuva.

Unuka Miroslava Ilića

Mirjana je pevača donedavno često prozivala po društvenim mrežama, međutim, u poslednje vreme se primirila jer je dobila kontratužbu od Ilića. A, možda ju je i uloga bake promenila, pa se trenutno, kako piše Story, više zanima unukom, nego bivšim ljubavnikom.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije